23948sdkhjf

Møbelgigant investerer i dansk teknologi

Amerikanske Steelcase er gået i luften med et nyt 3D-univers til indretning af kontorer. Danske LoveMyHome står bag.
Den 1. oktober lancerede amerikanske Steelcase – et af verdens største selskaber indenfor kontormøbelindustrien – et banebrydende nyt 3D univers udviklet og leveret af danske LoveMyHome.

LoveMyHome har leveret en online platform, hvor virksomheder hurtigt vil kunne skabe deres næste kontorindretning, få inspiration til indretningen fra andre virksomheder og bestille direkte i et inspirerende og forbløffende realistisk 3D univers.

- Lanceringen hos Steelcase er en milepæl for LoveMyHome og et vigtigt skridt i vores planer om at blive de facto standard for 3D interiør shopping. Det er samtidig vigtigt at pointere vores produkt ikke kun er en inspirationsplatform, men også er et salgsværktøj. I den sidste ende handler det om at hjælpe vores kunder med online konverteringer. Vi ved vores platform øger værdien af den gennemsnitlige ordre, udtaler LoveMyHome CEO Janus Jagd.

En fantastisk mulighed
Forberedelserne og udviklingen har stået på i snart ti måneder siden den første dialog mellem Steelcase og LoveMyHome. Ønsket har været at skabe en industristandard for hvordan virksomheder fremover vil planlægge indretningen af deres kontormiljø og samtidig have adgang til et effektivt redskab der kan hjælpe med at træffe en kompleks købsbeslutning.

Samarbejdet med Steelcase har været vigtig for LoveMyHome, da LoveMyHome har været på markedet en periode allerede med et indretningsværktøj primært rettet mod private forbrugere. Med Steelcases position på markedet har der været mulighed for at få værdifuld viden fra den bedst mulige sparringspartner til at skabe den perfekte løsning til virksomheder.

Med lanceringen hos Steelcase præsenterer LoveMyHome samtidig den næste generation af online 3D shopping. En ny opgraderet version af LoveMyHome’s prisvindende indretningsværktøj, et Community modul hvor brugerne kan lade sig inspirere af hinanden og endelig en fuld integration til forhandlerens eller producentens, i dette tilfælde Steelcases, webshop så kunden kan foretage bestillinger direkte i det nye 3D univers.

- Det er en fantastisk mulighed for LoveMyHome at lancere vores nye platform sammen med Steelcase. Vi har været i gang i mindre end to uger nu og har allerede en del eksempler på hvordan Steelcases konsulenter aktivt anvender platformen til bedre at rådgive deres kunder og samtidig komme hurtigere frem til en beslutning og et salg. Det er fantastisk med så hurtig en adaption, siger Janus Jagd.

En industristandard på sigt
Næste skridt for LoveMyHome er etablering på det amerikanske marked og udbredelse af teknologien til andre forhandlere og producenter. Hos den danske virksomhed er man nemlig overbevist om, at online shopping i 3D bliver det næste store ryk i opfattelsen af, hvad der skal være muligt på nettet.

- Vi tror på, at platformen indeholder elementer, der vil være med til at skabe en industristandard på sigt. Fx ser vi en meget bedre interaktion mellem konsulent og virksomhed med vores platform i centrum – og det at virksomheder og indretningskonsulenter kan lade sig inspirere af hinanden via vores Community. Vi er overbeviste om at top motiverede medarbejdere og et optimalt indrettet kontormiljø går hånd i hånd. Det er med til at skabe resultater for virksomheden. Det er vi med til at stimulere, siger Janus Jagd.

Om LoveMyHome
LoveMyHome er en dansk softwarevirksomhed med hovedkontor i København og udviklingskontorer på Filippinerne og i Makedonien. Virksomheden udvikler 3D software rettet mod online visualisering af produkter og ydelser. Det primære produkt i dag er et indretningsværktøj og en online 3D shopping platform, men den 3D teknologi LoveMyHome har udviklet vil potentielt kunne anvendes på mange andre markeder. LoveMyHome’s prisvindende teknologi anvendes i dag af partnere i flere europæiske lande og på det amerikanske marked.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094