23948sdkhjf

Køkkenbutik er ikke længere til salg

I oktober blev der sat et Til Salg-skilt på JKE-butikken i Viborg, men nu har indehaverne besluttet sig for at droppe salget og selv blive ved roret.

Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Ejerkredsen, der også står bag Køkken- og Hvidevarebrugsen i St. Ajstrup samt JKE-butikkerne i Aalborg og Brønderslev, havde ellers planlagt at afhænde Viborg-forretningen for at koncentrere sig mere om nærområdet, lød det i efteråret.

- Der er langt fra Viborg til Nordjylland, som er vores hjemmemarked. Her har vi rigeligt at se til og har derfor besluttet os for at fokusere benhårdt på vores nordjyske kerneområde, hvor vi senest har udvidet ved at åbne en ny JKE-butik i Aalborg i år, fortalte direktør Claus Nielsen i oktober.

Ifølge Viborg Stifts Folkeblad var salget da også meget tæt på at blive en realitet, men efter tre måneders forhandling endte de potentielle købere med at springe fra.

Til avisen fortæller direktøren, at han ikke tror på, at en ny køber dukker op i en tid, der er præget af inflation, høj rente og krigens medfølgende usikkerhed, og derfor har holdet altså besluttet at fortsætte butiksdriften i Viborg, hvor man har droppet ambitionen om at få fodfæste hos områdets erhvervskunder og i stedet har lagt en ny strategi.

– Vi vil gå benhårdt efter de lokale privatkunder i Viborg. Vi har folk, som kommer fra Skive, Holstebro, Struer og Silkeborg. Og det undrer mig lidt, for vi har nogle unikke produkter, som formentlig vil tiltale viborgenserne. Spørgsmålet er bare, om de lokale ved, vi er her. Derfor vil vi også markedsføre os en hel del mere lokalt i den kommende tid, siger Claus Nielsen til folkebladet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Dansk-spansk dronesamarbejde skal bekæmpe skovbrande
Til salg en enkelt dag: Fejrer Wegners fødselsdag med særudgave
Medie: Mærsk har i flere år sejlet illegalt tømmer
Køkken-trekløver bliver til firkløver
Trælastkæde åbner endnu en forretning døgnet rundt
Far til seks griber direktørstafet hos Bygma
Andre Nordiske Medier
Building Supply DK
Mester Tidende
Licitationen

Send til en kollega

0.109