23948sdkhjf

Design-webshop køber Løvens Hule-virksomhed

Det er godt et år siden unge Lucas Rantzau tonede frem på landets tv-skærme og efter en budkrig kunne gå fra DR’s løvehule med en investering på 2,5 mio. kr. fra Christian Arnstedt og Jacob Risgaard. Nu er både stifter og investorer fortid i virksomheden Stori, der forhandler boliginteriør online.

Det skriver Finans.

Aktiviteterne i Stori er således overtaget af design-webshoppen Andlight, der er ejet af Story House Egmont. Til avisen fortæller Lucas Rantzau, at salget primært har været drevet af ham, da han efter fem år med virksomheden gerne vil prøve noget nyt.

Markedet har dog også ændret sig betragteligt det seneste år, og stifterens ambition om, at der i indeværende år skulle sælges produkter for 40 mio. kr., er ifølge de nye ejere ikke længere realistisk. Ikke desto mindre tror adm. Andlight-direktør Mads Saabye fortsat på foretagendet. 

– Branchen for high end-design er presset i øjeblikket, og selvom jeg ikke kan blive konkret på prisen, har vi gjort et fornuftigt køb i Andlight. Vi ser et positivt af afkast på investeringen. Stori bliver koblet sammen med de øvrige brands i Andlight, og vi skal nu i gang med at udvikle strategien for Stori, siger han til avisen.

Andlight, der startede som belysningswebshop, udvidede i 2021 repertoiret til også at omfatte møbler og interiør. Udvidelsen af sortimentet skulle blandt andet agere løftestang mod virksomhedens mål om at nå en omsætning på 500 mio. kr. i 2025. Virksomheden kom ud af regnskabsåret 2020/21 med en bruttofortjeneste på 10,3 mio. kr. og et resultat før skat på 2,9 mio. – en markant fremgang fra foregående års 1,5 mio. kr.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Entreprenørkæmpe og franske arkitekter samler kræfterne om parkeringshuse i træ
Stark køber østrigsk kæde af fjerde generation
Inflationen i eurozonen falder i marts - men kerneinflation stiger
Bolia gør spansk indtog
Ny Bauhaus-chef har taget turen fra elev til toppen af hierarkiet
Nordjyske træhandlere passerer den halve milliard og deler millioner ud til holdet
Andre Nordiske Medier
Building Supply DK
Mester Tidende
Licitationen

Send til en kollega

0.391