23948sdkhjf

Dansk stol runder 2,6 mio. solgte enheder

Trods mere end 50 år på bagen er arkitekt Jørgen Rasmussens Kevi-stol fortsat højaktuel. Producenten Engelbrechts oplever stor efterspørgsel og lancerer nu en ny variant i serien.
Den klassiske kontorstols-serie, Kevi, der blev introduceret i 1958, runder i år de 2,6 millioner solgte enheder. Serien, der i dag produceres og markedsføres af Engelbrechts A/S, hører dermed til blandt de allermest solgte danske stole gennem tiden, og Engelbrechts oplever fortsat stor efterspørgsel:

- Sammen med vores forhandlere vinder vi i øjeblikket en lang række spændende indretningsprojekter. For eksempel har vi netop fået Kevi-ordrer fra det kendte eksklusive skomærke Jimmy Choo samt det anerkendte The Royal College of Art i London. Det er jo en ære, at arbejde med et så berømt og stilfuldt produkt, der uagtet dens alder er evig aktuel og moderne, fortæller adm. direktør Peter Mahler Sørensen, der forventer at sælge Kevi-stol nummer 2.600.001 primo december måned.

Peter Mahler Sørensen oplyser endvidere, at Engelbrechts, i samarbejde med ophavsmanden til Kevi-stolen, den 81-årige arkitekt Jørgen Rasmussen, har en række nyheder på vej.

- Den første introduceres på den internationale Orgatec messe i Köln, der starter nu tirsdag i næste uge. Det er en Kevi-variant, der primært har uddannelsesinstitutioner i sigte. Det betyder høj slitagetærskel, mulighed for at købe reservedele og et nyt designelementer, der muliggør at kroppen, på den siddende, kan ånde. Deraf modelnavnet Kevi Air, forklarer Peter Mahler Sørensen.

Han tilføjer, at Kevi Air bliver den økonomisk mest fordelagtige i serien, og han håber på den baggrund, at stolen vil appellere til økonomisk trængte uddannelsesinstitutioner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094