23948sdkhjf

Messeleverandør skal på direktørjagt

Hos Viborg-baserede Jysk Display skal en ny profil snart indtage direktørstolen. Her har adm. direktør Jacob P. Jensen nemlig valgt at takke af efter fire år på posten, og ifølge bestyrelsesformand Palle Damborg er det både ganske udramatisk og helt naturligt efter en pandemitid, der gjorde det svært at være messeleverandør.

Det skriver Viborg Folkeblad.

For nuværende er økonomidirektør Brian Thrane konstitueret på den øverste direktørpost, men ifølge Palle Damborg er forventningen, at der meget snart sættes navn på Jacob P. Jensens efterfølger.

Jysk Display oplevede som sine branchefæller en hård tid under coronaen, hvor aflyste messer bevirkede, at virksomheden måtte supplere forretningen med et nyt ben i form af indretning af domiciler, kontorer og showrooms. I september fortalte Jacob P. Jensen, hvordan den beslutning viste sig at give ekstra rygvind i pandemiens kølvand.

– Vi har konverteret mange messekunder til indretningskunder. Men vi har også fået en helt ny kundegruppe ud af det. Det betyder, at vi står endnu bedre her efter corona, end vi gjorde før, lød det i efteråret, og ifølge bestyrelsesformanden betød travlheden, at Jysk Display måtte ansætte omkring 40 nye medarbejdere for at følge med.

– Det er heldigvis blandt andet nogle af vores tidligere ansatte, men der er også kommet mange nye, og på den måde er det i virkeligheden også meget passende, at der kommer en ny øverste chef på det her tidspunkt, siger Palle Damborg i dag til Viborg Folkeblad.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Dansk-spansk dronesamarbejde skal bekæmpe skovbrande
Til salg en enkelt dag: Fejrer Wegners fødselsdag med særudgave
Medie: Mærsk har i flere år sejlet illegalt tømmer
Køkken-trekløver bliver til firkløver
Trælastkæde åbner endnu en forretning døgnet rundt
Far til seks griber direktørstafet hos Bygma
Andre Nordiske Medier
Building Supply DK
Mester Tidende
Licitationen

Send til en kollega

0.078