23948sdkhjf

Tagvinduer inviterer vintersolen indenfor

Jydsk Vindueskompagni viser vej til en lys og lækker bolig med tagvinduer i flere designs. Tagvinduerne giver fuldt udbytte af den sparsomme vintersol og mange muligheder for spændende indretning. Sæt for eksempel den klassiske villa i et bedre lys, eller omdan boligens ubenyttede loftetage til et hyggeligt opholdsrum.
Den mørke og kolde vinter lurer lige om hjørnet og tvinger os til at bruge størstedelen af tiden inden døre. Det stiller store krav til boligens vinduer, som gerne skulle lokke vintersolen ind i varmen, så familien kan få fuldt udbytte af dagslyset.

Et tagvindue fra Jydsk Vindueskompagni lukker 50 procent mere lys ind i boligen end et traditionelt vindue og gør det derfor let at invitere lys og luft indenfor.

Ovenlysvinduer fra Jydsk Vindueskompagni inviterer lyset indenfor og skaber lyst og rummeligt alrum i den nyopførte bolig.
Sæt den klassiske villa i et bedre lys
Ekstra lys kan især udnyttes i de mange klassiske, danske villaer, som er bygget uden tagvinduer og dermed ikke får det optimale ud af dagslyset. Med et par velplacerede tagvinduer kan man imidlertid gøre en forskel, der både kan ses og mærkes.

Stil for eksempel den bløde sofa under tre tagvinduer og nyd en kop kaffe, mens sne og slud slår mod ruden. Med forskellige placeringer og kombinationer kan boligejere med mod på indretning skabe den helt særlige stemning, som passer til husets sjæl og boligens indretning.

Flyt ind i det ubrugte loftsrum
Også det mørke og støvede loftsareal rummer et uudnyttet potentiale, da det i mange boliger ikke bliver brugt til andet end opbevaring af sommerens havemøbler og andre udeting, som skal i ly for vinterens frost og kulde. Men hvorfor ikke udnytte pladsen på øverste etage til kontor, tv-stue eller hyggerum?

Et par tagvinduer placeret de helt rigtige steder forvandler det mørke pulterkammer til et lyst og behageligt opholdsrum for familiens aktiviteter. Skab eksempelvis rum til, at familien kan slænge sig i sofaen med videofilm og fredagshygge, eller giv børnene god plads til livlig leg med togbane og byggeklodser.

Nye huse udnytter ovenlyset
Det er ikke kun eksisterende villaer, som kan få stor glæde af tagvinduer fra Jydsk Vindueskompagni. Det er oplagt at tænke tagvinduerne ind i planlægningen af det nybyggede hus, så sollyset slippes ind og skaber glæde for hele familien.

Valg og sammensætning af vinduer er afgørende for lysindfaldet, og derfor er det vigtigt at tagvinduerne til nybyggeri vælges med omhu. I Jydsk Vindueskompagnis butikker over hele landet er faguddannet personale klar til at give kompetent råd og vejledning.

Jydsk Vindueskompagni leverer kvalitetstagvinduer af mærket Fakro til danskerne til en fornuftig pris. Alle vinduer lever op til de strenge lovkrav om energirigtige vinduesløsninger, der er pålagt alt nybyggeri og større renoveringer.

Kilde: Jydsk Vindueskompagni

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079