23948sdkhjf

Tvilum har sat endeligt tal på afskedigelser

I slutningen af januar blev de ansatte på Tvilums fabrikker varslet om en forestående fyringsrunde, der forventedes at koste 47 medarbejdere jobbet. Nu er runden overstået, og det endelige antal afskedigelser endte lidt lavere end forventet.

Det skriver Midtjyllands Avis.

Til avisen oplyser adm. direktør Kjeld Nielsen, at møbelproducenten har måttet sige farvel til i alt 42 Tvilum-ansatte fordelt på alle tre fabrikker. Det tal dækker over 33 timelønnede og ni funktionærer, og at antallet dermed blev lidt lavere end først forventet, hænger ifølge direktøren sammen med, at der også landede nogle opsigelser undervejs.

I januar fortalte Kjeld Nielsen, at fyringsrunden var resultatet af en generelt faldende efterspørgsel, der især ramte den tidligere Steens Group-produktion i Kjellerup, hvor der fremstilles møbler i et lidt højere prisleje end i Fårvang.

- Vi ser ikke tegn på, efterspørgslen stiger, så hvis vi ikke regulerer til, kommer vi til at bygge for meget lager op, og det ønsker vi ikke. Derfor tilpasser vi vores kapacitet og dermed også vores organisation, forklarede Tvilum-direktøren.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109