23948sdkhjf

Tvilum varsler fyringer

Også hos Tvilum får den faldende efterspørgsel nu konsekvenser for de ansatte. Mandag varslede ledelsen på møbelfabrikken, at man påtænker at afskedige omkring 47 af de i alt cirka 700 ansatte, og størstedelen skal findes blandt de timelønnede.

Det skriver Midtjyllands Avis.

Til avisen forklarer Kjeld Nielsen, der i sommer overtog direktørposten efter Torben Porsholdt, at efterspørgslen generelt har været faldende, og særligt hårdt ramt er den tidligere Steens Group-produktion i Kjellerup, hvor der fremstilles møbler i et lidt højere prisleje end i Fårvang.

- Vi ser ikke tegn på, efterspørgslen stiger, så hvis vi ikke regulerer til, kommer vi til at bygge for meget lager op, og det ønsker vi ikke. Derfor tilpasser vi vores kapacitet og dermed også vores organisation, siger Kjeld Nielsen, der understreger, at ledelsen er rigtig kede af situationen.

Præcis hvor mange afskedigelser, det ender med, afhænger af de forhandlinger, der nu pågår. Endnu er det heller ikke muligt for Kjeld Nielsen at sige, hvilke afdelinger der vil blive berørt af fyringerne.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094