23948sdkhjf

Nordjyde blev årets højdespringer hos køkkenkæde

Af alle landets Multiform-butikker blev det butikken ved Aalborg Lystbådehavn, der i fjor lykkedes med at skabe den største fremgang. Her kan kunderne, akkurat som derhjemme, finde på at tage skoene af ved butiksdøren, når de træder ind, men den hjemlige indretning har altså ikke alene indbudt til en osetur i strømpesokker.

Nordjyderne har nemlig købt så mange håndlavede køkkener i 2022, at Jannie Kjærs Multiform butik ved lystbådehavnen i Aalborg har høstet prisen som Årets Højdespringer hos Ballingslöv-ejede Multiform. Butikken i Aalborg er den, der har haft den største fremgang i hele landet i 2022.

– Nordjyderne får ikke sådan ’ondt i maven’, når der er nye tider. Mange har ro på både drømme og økonomi, så når de først har besluttet sig for at købe nyt køkken, så er det dét, de gør. Og de kan rigtig godt lide vores klassiske design og tanken om, at køkkenerne holder i generationer, forklarer Jannie Kjær.

Hun gør en dyd ud af, at et besøg i hendes køkkenbutik altid skal være en god og personlig oplevelse.

– Det lyder vildt, men jeg husker alle de kunder, jeg har hjulpet siden 2005 – og alle deres køkkener. Det handler om, at jeg kommer helt tæt på den enkelte familie, når de skal have nyt køkken. Vi laver ikke standardkøkkener, men køkkener til den enkelte familie, og min vigtigste opgave er at udfordre familiens drømme, så de ender med at få netop dét køkken, de bliver glade for i rigtig mange år, fortæller Jannie Kjær, som sammen med kollegaen Helle Klindt Iversen betjener kunderne i butikken.

Nordjyderne støtter hinanden

Både Helle Klindt Iversen og Jannie Kjær går meget op i, at kunderne skal føle sig trygge ved at handle hos dem, fordi det er en stor beslutning, når der skal købes inventar, som skal holde i rigtig mange år.

– Vores tilfredse kunder er i virkeligheden vores bedste sælgere. De anbefaler os til andre, så de er stærke ambassadører, siger Jannie Kjær.

Jannie Kjær, som privat bor i Aabybro, er kendt af mange lokale, og kollegaen Helle Klindt Iversen bor i Aalborg, hvor hun også har et stort netværk. De støtter gerne i lokalområdet, blandt andet Aalborg Ishockey, AaB Fodbold, Aalborg Golfklub, det lokale Team Rynkeby-hold samt lokale håndbolddrenge i vestbyen. Butikken danner også rammen om alt fra erhvervsmøder til foredrag, fordi den skal bruges og inspirere.

Og Jannie Kjær glæder sig over, at butikken også tiltrækker de unge nordjyder.

– Vores køkkener holder i generationer – både med hensyn til design og kvalitet. Det tiltrækker også den unge generation, som er meget bevidst om, at vi ikke bare skal købe og smide væk, fortæller Jannie Kjær.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079