23948sdkhjf

Møbelproducent sætter tidligere royal dj for bordenden

Hos Magnus Olesen og Haslev Møbelsnedkeri er der skiftet ud på formandsposten, hvor en tung profil har taget plads. Efter ti år har hidtidige formand Jesper Claus Frees Sørensen givet stafetten videre, og den 3. februar overtog Jesper Loiborg, der kommer med mangeårig bestyrelseserfaring.

– Han er et godt match, fordi han har en erfaring og en baggrund, der passer godt ind i det, vi arbejder med i øjeblikket, lyder skudsmålet fra ejerleder Nils Knudsen, der har drevet de to søstervirksomheder siden 2013.

61-årige Jesper Loiborgs CV tæller blandt andet syv år som topchef i KFI Erhvervsdrivende Fond, som har forlod i 2019. Forud for det gik direktørposter hos blandt andre Dagrofa og Coop Danmark.

Da Finans i anledning af Jesper Loiborgs 60-års fødselsdag bragte et portræt, blev han først og fremmest kategoriseret som ordentlig. Den ordentlighed har ifølge portrættet været kendetegnende for Loiborg, siden han i gymnasietiden og de efterfølgende år stod bag mobildiskoteket Den Røde Baron, som netop på grund af det ordentlige ry fik lov at spille op til dans, når kronprins Frederik og prins Joachim i den første halvdel af 1980’erne holdt fester på Gråsten og Amalienborg Slot.

I dag har Jesper Loiborg plads i bestyrelsen hos blandt andre AP Pension, Detailforum og Arena CPHS, der står bag Royal Arena i København. Og nu altså også hos Magnus Olesen og Haslev Møbelsnedkeri.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Entreprenørkæmpe og franske arkitekter samler kræfterne om parkeringshuse i træ
Stark køber østrigsk kæde af fjerde generation
Inflationen i eurozonen falder i marts - men kerneinflation stiger
Bolia gør spansk indtog
Ny Bauhaus-chef har taget turen fra elev til toppen af hierarkiet
Nordjyske træhandlere passerer den halve milliard og deler millioner ud til holdet
Andre Nordiske Medier
Building Supply DK
Mester Tidende
Licitationen

Send til en kollega

0.094