23948sdkhjf

Tre forhandlere klar til at trodse køkken-konkurs

Torsdag kunne flere medier berette, at nordvestjyske Hanstholm Køkken havde lukket sine butikker landet over og styrer mod konkurs. For de tre selvstændige forhandlere i netværket er troen på fremtiden dog stadig i behold.

Allerede fredag formiddag fortalte Bo Mellergaard, indehaver af Hanstholm-butikken i Frederikshavn, at forretningen her kører videre, og at jagten er sat ind på en ny leverandør.

– Jeg kan ikke afsløre navnet på producenten endnu, men jeg kan sige, at vi arbejder på at få nogle andre ting ind i butikken, som ligger meget op ad de varer vi har nu - altså snedkerkøkkener. De som har det nye koncept har før henvendt sig til os, og det gør vi så noget ved nu. Og det bliver spændende, sagde Bo Mellergaard til Nordjyske.

Også i Aalborg-butikken fik man fredag rigeligt at se til – ikke mindst med at berolige de kunder, der havde hørt nyheden om en truende konkurs.

– Kunderne frygter, de ikke får leveret de køkkener, de har betalt for, fordi de tror, at vi går konkurs. Jeg har lige ekspederet en, der ikke har sovet hele natten, men alle kunder kan sove ganske roligt. Vi kører videre uanset, hvad der sker med køkkenkæden, fastslog indehaver Preben Abildgaard over for Nordjyske.

Mens hans kollega i Frederikshavn allerede har set sig om efter en ny leverandør, er Preben Abildgaard i første omgang mere afventende. Han tør dog ikke trække den mere end ugen ud, før en afklaring skal være på plads.

– Vi skal have afklaring i løbet af en uge, ellers mister vores kunder tilliden til produktet. Jeg håber, vi kan beholde brandet "Hanstholm Køkken", da det er meget veletableret. Det tog mig 10 år at banke navnet fast overfor mine kunder, sagde Preben Abildgaard fredag.

Også i Svendborg håber kædens tredje selvstændige forhandler, Kurt Larsen, at man fortsat kan forhandle køkkener fra det nordvestjyske brand.

– Hvis det ender med en konkurs, må vi tage den derfra, men vi håber at fortsætte med Hanstholm, siger han mandag til Wood Supply.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Entreprenørkæmpe og franske arkitekter samler kræfterne om parkeringshuse i træ
Stark køber østrigsk kæde af fjerde generation
Inflationen i eurozonen falder i marts - men kerneinflation stiger
Bolia gør spansk indtog
Ny Bauhaus-chef har taget turen fra elev til toppen af hierarkiet
Nordjyske træhandlere passerer den halve milliard og deler millioner ud til holdet
Andre Nordiske Medier
Building Supply DK
Mester Tidende
Licitationen

Send til en kollega

0.126