23948sdkhjf

70 udstillere klar til møbelmesse

For tredje år i træk danner DGI-Huset i Vejle rammen om Møbelmessen.dk. Arrangørerne forventer stort rykind, når messen åbner på torsdag.
Møbelmessen.dk har på kort tid etableret som en årligt tilbagevendende begivenhed i den danske messekalender, og torsdag den 11. oktober slår DGI-Huset i Vejle igen dørene op for fire dage med fokus på nyheder inden for boligmøbler.

Fra første til andet år lykkedes det at øge besøgstallet med hele 45 procent, og arrangørerne har siden sidste års messe iværksat flere tiltag i bestræbelserne på at tiltrække endnu flere besøgende – ikke blot fra Danmark, men også de øvrige skandinaviske lande. Blandt andet er der lanceret en kampagne målrettet alle møbelhandlere i Danmark, Norge og Sverige.

- Vi forventer derfor fortsat at kunne få de fleste indkøbere i møbelbranchen til at komme for at se de nyeste modeller og for at forberede sig til de kommende udsalg i begyndelsen af det nye år, siger arrangør Esben Veng-Christensen.

Han lægger desuden vægt på, at messen ikke bare skal være salg og køb, men også give alle deltagere – besøgende og udstillere, en uformel platform til at udveksle informationer og nyheder om branchen.

Godt 70 virksomheder har denne gang valgt udstille, og det er en lille nedgang i forhold til sidste år, hvor totalen nåede op på lige under 80 udstillere. Møbelmessen.dk løber, som sidste år, over fire dage og er en lukket branchemesse uden adgang for offentligheden. Fredag aften samler alle aktører sig desuden til en rigtig branchefest.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078