23948sdkhjf

Jysk møbelvirksomhed genopstår efter konkurs

Vejle-baserede Designers First, der i november indgav egenbegæring om konkurs, er genopstået med de oprindelige stiftere i ryggen.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Gert Jakobsen og Michael Johansen, der stiftede virksomheden i 2017, måtte i første omgang se sig overbudt, da de bød på konkursboet, men da det viste sig, at overbyderen udelukkende havde lagt billet ind på varelageret, lykkedes det duoen at generhverve firmanavn, kundekartotek, marketing og design.

Ifølge Gert Jakobsen var såvel producenter og leverandører som designere klar til at genoptage samarbejdet, og således har møbel- og designvirksomheden hurtigt kunnet genopbygge en forretning, der imidlertid er trimmet siden sidst.

Denne gang har duoen besluttet, at omkostningerne skal holdes nede, hvilket har medført en lukning af kontoret i Lyngby, ligesom Gert Jakobsen nu selv pakker ordrene som eneste fuldtidsansatte i virksomheden.

- Nu skal jeg dybest set kun tjene penge til husleje, lager og min egen løn. Markedet er ikke blevet lettere siden, vi gik konkurs. Vi har skåret omkostningerne ned, så vi kan holde skibet flydende, indtil markedet retter sig igen. Den mulighed havde vi ikke før, siger Gert Jakobsen til Vejle Amts Folkeblad.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Carl Hansen & Søn indleder offensiv på kontraktfronten
TikTok og QR-koder: Byggecenterkæde vil hente flere unge og kvinder med nyt rekrutteringstiltag
Optagne på erhvervsuddannelser er det laveste i ti år
Stemmestyret tømrer-robot reddet: Medarbejderne overtager driften i nyt selskab
Køkkenkæde styrer mod konkurs
Nyt fra bestyrelser og direktioner
Andre Nordiske Medier
Building Supply DK
Mester Tidende
Licitationen

Send til en kollega

0.078