23948sdkhjf

Hvidevaredistributør opruster og omstrukturerer på ledelsesgangen

Hvidevaredistributøren Eico har de seneste år haft fart på. Alene inden for de sidste to år melder virksomheden om toplinjefordobling, og væksten har krævet såvel forbedrede forretningsprocesser som flere nyoprettede stillinger.

Nu er turen kommet til ledelsesgangen, hvor en oprustning og omstrukturering skal styrke det organisatoriske fundament.

– I slutningen af 2022 foretog vi tre organisatoriske ændringer, som alle skal bidrage til at videreudvikle Eico, både når det kommer til den direkte afsætning, men nok så vigtigt også i relation til fortsat fornyelse og udforskning af nye forretningsområder, som passer ind i vores kunde- og geografiske distribution, fortæller adm. direktør Michael Jacobsen, der fortsætter:

– Vi opruster derfor yderligere på salgsområdet, så vi har de nødvendige profiler og ressourcer, og herved mulighed for endnu mere fokus på vores afsætning i alle de nordiske lande, hvor der stadig er et stort vækstpotentiale. Det er således tre vigtige nøglepositioner, som alle skal være med til at udfolde Eicos strategiplan frem mod 2026.

To kendte, en ny

Rokaden byder på to velkendte og et nyt ansigt i Eico, hvor hidtidige salgsdirektør Niels Poulsen avancerer til posten som kommerciel direktør.

Niels Poulsen har som salgsdirektør og ansvarlig for virksomhedens produktudvikling været en af de absolut bærende kræfter i Eicos udvikling fra 2011 og frem til i dag, og nu er han indtrådt i den nyoprettede COO-stilling.

– Niels Poulsen kender branchen, kunderne og har talent for at spotte nye trends og forretningsmuligheder, hvilket han fremover primært vil bruge sine kompetencer på. Niels skal således bruge sin store knowhow og markedsviden til fortsat nytænkning og udvikling af EICO og være drivkraften i vores produkt- og udviklingsafdeling i tæt samarbejde med vores produktchef og indkøbschef, lyder det fra Michael Jacobsen.

Posten som salgsdirektør overtages af Peter Bejder, der forfremmes fra rollen som salgschef i Danmark og bliver hovedansvarlig for Eicos totale afsætning på det nordiske marked.

– Peter Bejder, der startede sin karriere som salgstrainee i virksomheden tilbage i 2013, har fra starten vist et kæmpe talent og forståelse for branchen. Peter har haft en flot karriere hos Eico og har været medejer siden 2022. Derfor er han det helt naturlige valg til at overtage den vigtige post som salgsdirektør, hvor han de kommende år løbende skal udvikle og udbygge vores markedsposition sammen med vores dygtige landechefer i Danmark, Norge, Sverige og Finland, siger det fra Michael Jacobsen.

Til at overtage posten efter Peter Bejder har hvidevaredistributøren ansat Jesper Damsø som ny salgschef i Danmark.

– Jesper Damsø har mangeårig erfaring fra hvidevarebranchen. Han tilfører herved stor viden, erfaring og ledelseskompetencer til det danske salgsteam og bliver således en vigtig position i den nye struktur. Jesper er kendt og vellidt i branchen og han er en stærk profil at få med på holdet. Vi glæder os til, at han kommer ud til vores kunder i Danmark – både på egen hånd og sammen med vores eksterne sælgere, fastslår Michael Jacobsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Tak for skat: Minister lagde vejen forbi Bygma
Køkkenfirma henter ny afdelingschef i egne rækker
To løver faldt for Annas mosvægge
Ny duo bag genrejst køkkenvirksomhed vil udnytte hinandens styrker
Nyt fra direktioner og bestyrelser
Her er branchens største skatteydere
Andre Nordiske Medier
Building Supply DK
Mester Tidende
Licitationen

Send til en kollega

0.063