23948sdkhjf

Indretningtkoncern henter to profiler mere hos konkurrent

Den svenskejede indretningskoncern Input Interior har startet året med fortsat oprustning, og endnu engang er kræfterne hentet hos konkurrenten Paustian2Gether.

Med et mål om fortsat vækst trods en urolig omverden er der tilføjet nøglekompetencer inden for udbud og salg, og med tilføjelsen af Thomas Junker Wiberg og Kim Møller Christensen har koncernen sikret sig ikke mindre end 55 års samlet erfaring fra branchen.

– Vi satser langsigtet. De seneste tre år har vi gennemført forskellige tiltag for at sikre vores fremtidige forretningsudvikling. Vi er blandt andet blevet ISO-certificeret og har opstartet Greenified, vores cirkulære e-handelsportal for brugt inventar. Alt, hvad vi gør, handler om at imødekomme kundernes ønsker og forespørgsler. Nu forstærker vi organisationen yderligere med værdifulde kompetencer, fortæller Charlotte Jensen, COO hos Input interior.

En, to, tre

Hos Input Interior får Thomas Junker Wiberg rollen som Business Developer og CSR, mens Kim Møller Christiansen starter som Key Account Manager.

– Thomas Wiberg er en kreativ og initiativrig person, som har en særlig evne til at se spændende forretningsmuligheder i mødet med mennesker. Kim Møller Christiansen er en kompetent sælger med et positivt mindset og stærk beslutsomhed. De vil begge supplere vores salgsstyrke på en fantastisk måde, vurderer Charlotte Jensen.

Thomas Junker Wiberg, der også står bag brancheplatformen DDcated, får base hos Input Interior i København, men skal agere i hele landet.

– Jeg ser frem til at starte hos Input interior. Det er en professionel organisation med kontrol over sine processer, hvilket er fundamentalt i en branche under konstant udvikling. Jeg ser frem til at bidrage til udviklingen af virksomheden i Danmark – en opgave, som forenkles med skarpe kollegaer, familiær stemning og korte beslutningsveje, udtaler den nye forretningsudvikler, der på Linkedin uddyber sin beslutning om skiftet.

“Fordi det fungerer bedre, når man sætter mennesker før systemer, og pga. min passion for at være medskaber af organisationer og rum hvor mennesker har lyst til at arbejde og opholde sig, har jeg besluttet at fortsætte i branchen som en del af Input Interiør. Fordi vi har samme værdisæt, er det blevet muligt, at skabe et hold med nuværende, og mange nye kompetente kollegaer, som sammen skal videreudvikle en holistisk organisation i Danmark,” lyder det her.

Både Thomas Wiberg og Kim Møller Christiansen er tiltrådt i januar, og dermed har den svenskejede koncern inden for blot to måneder snuppet tre profiler fra Paustian2Gether, hvor også Project Manager Mette Bøving Grote i starten af december blev hentet. Det er imidlertid ikke det eneste CV-sammenfald for trioen, der forud for tiden hos Paustian tilbragte en årrække som kolleger hos Holmris B8.

Hos Input Interior planlægger man at fortsætte oprustningen og føje yderligere to sælgere til holdet inden for de næste par måneder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Tak for skat: Minister lagde vejen forbi Bygma
Køkkenfirma henter ny afdelingschef i egne rækker
To løver faldt for Annas mosvægge
Ny duo bag genrejst køkkenvirksomhed vil udnytte hinandens styrker
Nyt fra direktioner og bestyrelser
Her er branchens største skatteydere
Andre Nordiske Medier
Building Supply DK
Mester Tidende
Licitationen

Send til en kollega

0.093