23948sdkhjf

Indretningskoncern rekrutterer tungt branchenavn

Input interior forstærker salgsorganisationen for at kunne vokse organisk med sine kunder. Det sker med en rutineret tilføjelse i Mette Bøving Grote, der ankommer med to årtiers brancheerfaring

Det er på mange måder en udfordrende tid at drive virksomhed med pandemi, inflation og et uroligt verdensbillede. Det til trods ruster indretnings-koncernen Input interior op og forstærker organisationen med et rutineret navn. Mette Bøving Grote har arbejdet i branchen i over 20 år og kommer senest fra en rolle som Udbuds- og Kontraktchef hos Paustian2Gether.

- Mette er en yderst kvalificeret forstærkning af vores organisation. Hun kommer med stor erfaring inden for offentlige udbud og har et solidt leverandør- og produktkendskab, og med sin skarpe sans for forretninger, tilfører Mette Input interior stor værdi, udtaler Charlotte Jensen, COO hos Input interior, i pressemeddelsen.

Charlotte Jensen fortæller videre, at man i virksomheden er bevidst om, at det er en usikker og anderledes tid, men alligevel ikke ryster på hånden i forhold til virksomhedens langsigtede planer. Her spiller en aktiv rekruttering en nøglerolle, da Input interior har ” ”brug for flere flere dygtige medarbejdere” for at kunne vokse organisk med kundebasen.

Mette Bøving Grote tiltræder i dag, 1. december, i sin nye rolle. Og begejstringen er gensidig, fortæller hun.

- Jeg har glædet mig til at starte ved Input og til at kunne bidrage med at udvikle Input interior i Danmark. Det er en innovativ organisation, og jeg ser blandt andet frem til at arbejde med den nye cirkulære portal, Greenified. Genbrug og bæredygtige løsninger stadig er stigende, og det er noget jeg ser frem til at arbejde mere med, siger hun.

I dag arbejder 18 personer i Input interiors kontorer i København og Aarhus. Det tal vil formentligt vokse efter årsskiftet, hvor man har et erklæret mål om at forstærke salgsorganisationen yderligere.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Manglende prisskilte: Trælastkæde lover at rette op
Møbelproducent sætter tidligere royal dj for bordenden
Dansk ambassadør i Rusland til danske virksomheder: Kom ud hurtigst muligt
Navnenyt: Vinduesproducent har ansat sin første bæredygtighedskonsulent
Her er årets vindere af DM i Skills
HTH-trio tredobler forretningen
Andre Nordiske Medier
Building Supply DK
Mester Tidende
Licitationen

Send til en kollega

0.094