23948sdkhjf

Jysk møbelfabrik i fremgang

Møbelfabrikken Getama i Gedsted lader sig ikke slå ud af de sidste par års lave omsætning og underskud på bundlinjen. Med et beskedent overskud i regnskabet drager den jyske møbelfabrik til Orgatec møbelmesse i Køln med sin nye møbelkollektion.
Getama i Gedsted mellem Løgstør og Viborg er i fremgang. Efter de sidste par år med lav omsætning og underskud, har den mere end 40-år gamle jyske møbelfabrik holdt modet oppe – fabrikken har atter fået et overskud i regnskabet. Det oplyser ErhvervsBladet.

- Generelt er der kommet flere penge i markedet. Det har naturligvis været med til at trække os frem, men jeg synes også, vi har haft held med vore introduktioner af nye modeller. Det har den behagelige sidegevinst, at det er med til at skabe fornyet interesse for vore gamle klassikere, som markedet har glemt lidt. Vi har i hvert fald ved adskillige lejligheder oplevet, at ordrer på nye modeller har trukket ordrer på klassikerne med sig, siger direktør Jesper Temp fra Getama.

Getama drager til Orgatec møbelmesse i Køln, der starter på tirsdag, hvor de præsenterer fabrikkens nye møbelkollektion med stole og borde tegnet af designerparret Leif Rasmussen og Henrik Rolff.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125