23948sdkhjf

Møbelproducent udvider - nordjysk firma skal lave østjyske møbler

Den nordjyske møbelsnedker Getama, der startede helt tilbage i 1899, hvor de producerede madrasser af tang fra Limfjorden, har sat gang i en såkaldt udviklingsstrategi og står nu for produktionen af flere af Risskov Møbelsnedkeris kollektioner.

Det skriver Getama i en pressemeddelelse.

- Som et led i virksomhedens udviklingsstrategi har Getama længe ledt efter en mulighed for at udvide både i form af ressourcer og sortiment, og allerhelst igennem nyt samarbejde eller partnerskab, ”for i fællesskab er vi bedst”. Valget landede på Risskov Møbelsnedkeri, netop fordi DNA og passionen for god kvalitet lå så tæt op af de værdier, GETAMA bygger på, skriver Getama i pressemeddelelsen.

Gedigent håndværk
Der er blandt andet tale om borde fra kollektionen RM13, om den skriver Risskov Møbelsnedkeri på deres hjemmeside:

- Risskov Møbelsnedkeri lancerede i 2013 en serie borde, der rummer alle grundelementerne for moderne møbelklassikere: De bedste materialer, gedigent håndværk og et tidløst design.

Getama har overtaget produktionen af RM13 Work Desk og Dining Table og RM19 Dining Bench. Virksomheden har al produktion på deres fabrik i Gedsted og har derudover et showroom i Frederiksgade i København.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094