23948sdkhjf

Finansdirektør forlader TCM Group

TCM Group skal på jagt efter en ny finansdirektør. Det oplyser køkkenproducenten tirsdag morgen i en meddelelse til fondsbørsen.

– Efter 8 års bidrag til udviklingen i TCM Group har CFO Mogens Elbrønd Pedersen besluttet at fratræde sin stilling for at søge nye udfordringer i en stilling udenfor køkkenbranchen, udtaler adm. direktør Torben Paulin.

Derfor har virksomheden nu indledt processen med at få posten genbesat, så Mogens Elbrønd Pedersen efter planen kan forlade stillingen senest ved udgangen af maj 2023.

Tidligere på måneden fremlagde køkkenproducenten tallene for årets tredje kvartal, og i den forbindelse satte Torben Paulin ord på en hverdag, der efter to år i tårnhøj fart nu er langt mere forudsigelig. 

– Det er meget tåget, hvad der kommer til at ske. Vi kommer til at have en meget agil tilgang, hvor vi i stedet for at bruge kræfter på at lægge det rigtige budget, skal bruge dem på at tænke “hvis det går bedre, hvad gør vi så” og “hvis det går værre, hvad gør vi så”. Det bliver med et kortere lys, og hvor vi i salg og marketing er vant til at arbejde med årskalendere og årshjul, kommer vi nu til at se på måneds- og kvartalskalendere, sagde TCM-direktøren i midten af november. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14