23948sdkhjf

Aubo gør op med saml-selv-trenden

Køkkenproducenten har udviklet et nyt servicekoncept, der lover kunderne bordplader og færdigsamlede skabe på 12 hverdage.
Sidste vinter besluttede ledelse og medarbejdere i den vestjyske familievirksomhed Aubo Production sig for at skabe et alternativ til gør-det-selv-køkkener og samlevejledninger.

Den 1. oktober lancerer Aubo sit nye koncept; Aubo Xpress, der garanterer færdigsamlede skabe og bordplader efter kundens mål på maksimalt 12 hverdage. Vel at mærke samlet af medarbejdere på fabrikken og leveret på kundens adresse til konkurrencedygtig pris.

Hemmeligheden er gode relationer og øget beskæftigelse
Aubo har et godt forhold til sine underleverandører, og de er faktisk så tilfredse med samarbejdet, at de nu er gået med til denne kraftige opstramning af leveringstiderne, fortæller administrerende direktør Torben Andersen.

- Desuden har vi netop ansat et nathold i Aulum, så vi kan producere nogle flere timer i døgnet. Meget længere er den faktisk ikke. Hemmeligheden bag Aubo Xpress er gode relationer og øget beskæftigelse, forklarer direktøren stolt.

Aubo har rustet sig til en mangedobling af salget af samlede skabe de kommende måneder, afslører han. De første kundetilbagemeldinger tyder på enorm interesse for samlede køkkener, der står klar til opstilling dagen efter levering.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078