23948sdkhjf

DanaTec Tools har vokseværk

Værktøjsleverandøren DanaTec Tools er i fuld gang med at ruste sig til at blive træindustriens foretrukne totalleverandør i værktøj. Med opkøbet af samarbejdspartneren Interlink Sliberi, tog virksomheden et stort skridt mod målet. Nu har DanaTec Tools opkøbt Horsens Slibecenter og hermed er virksomheden snart i mål.
DanaTec Tools i Herning er i opkøbshumør. Virksomheden har for nylig overtaget samarbejdspartneren Interlink Sliberi i Glejbjerg med ni ansatte og en hel maskinpark. Og kort efter, at købskontrakten med Interlink Sliberiet var i hus, købte DanaTec Tools Horsens Slibeservice.

- Vi blev faktisk kontaktet af ejeren fra Horsens Slibecenter, mens forhandlingerne var i gang med Interlink Sliberi. Ejeren var ikke længere interesseret i at drive sliberiet videre, og han ville gerne sælge det til os, da han havde hørt, at vi var på udkig efter et sliberi. Vores valg faldt dog på Interlink Sliberi. Efter købet af Interlink blev vi atter kontaktet af Horsens Slibecenter, og så tog vi chancen med ét mere sliberi, fortæller Per K. Pedersen, direktør i DanaTec Tools.

DanaTec Tools overtager officielt Horsens Slibecenter pr. 1. november 2006. Med sliberiet følger en lang række kunder fra hovedsageligt Østjylland samt udvalgte maskiner. De ansatte fra sliberiet følger ikke med i købet.

- Vi har kun overtaget de maskiner, som var up-to-date, og som vi mente kunne tilføje ekstra kapacitet i DanaTec Tools. De ansatte i Horsens Sliberi har alle fundet nyt arbejde, så de følger ikke med over i virksomheden, forklarer Per K. Pedersen.

DanaTec Tools vil i starten af 2007 flytte maskinerne fra Horsens Slibecenter til nye lokaler på 2200 kvm. i Herning, hvor også maskinparken og de ansatte fra Interlink Sliberi flytter til i løbet af de kommende måneder.

- Det vi står overfor nu er, at vi skal have flyttet alle vores nye maskiner og ansatte sammen i nye lokaler i Herning. Vi skal samle det hele under ét tag. Det kommer til at tage et halvt års tid, inden vi er kommet helt på plads. Derfor skal vi heller ikke opkøbe flere virksomheder nu, forklarer Per. K. Pedersen, der dog heller ikke udelukker, at DanaTec Tools vil se efter flere opkøbsmuligheder i fremtiden.

DanaTec Tools skal nu samle og følge op på alle sine nye kunder fra både Interlink Sliberi og Horsens Sliberi. Virksomheden står foran en fremtid, der byder på mange, spændende muligheder med den store kapacitet, som virksomheden har investeret i de sidste par måneder.

Læs mere om DanaTec Tools her

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063