23948sdkhjf

Direktør fra Kvik skifter fokus

Tidligere direktør i Kvik Køkkener, Knud B. Troelsen, vender blikket fra køkkenet til hele huset. Fremover vil han satse på arkitekttegnede beboelseshuse.
Tidligere Kvik-direktør Knud B. Troelsen har etableret firmaet Boel Living A/S sammen med erhvervspartneren Mogens Filtenborg, der kommer fra en direktørpost i Vestas Wind Systems A/S.

Boel Living specialiserer sig i produktion af mindre, arkitekttegnede beboelseshuse. Det informerer Industriens Dagblad – I DAG ifølge Dagbladet Licitationen.

Boel Living producerer huse i modulform på fabrikken i Midtjylland. Indflytterne kan via modulerne være med til at bestemme, hvordan husene skal se ud.

- Størrelsesmæssigt vil husene appellere til singler, seniorer eller familien med 1-2 børn. Kunderne kan være alt fra private, boligforeninger til developere og entreprenører, der bebygger et stykke jord med huse med henblik på videresalg. Konceptet rummer mulighed for at bygge husene som enkelthuse, dobbelthuse, række- eller klyngehuse. En af vores kompetencer bliver også design og indretning af et fuldt boligområde med huse, veje og fællesområder, oplyser Mogens Filtenborg, adm. direktør i Boel Living A/S til avisen.

Boel Living’s unikke forretningskoncept er, at de arkitekttegnede huse er i en god kvalitet og til rimelige penge. Husene bygges næsten færdige på fabrikken og efterfølgende samles i løbet af 2-3 dage på byggegrunden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141