23948sdkhjf

ZOW – en vigtig fagmesse for underleverandører

ZOW-messen, i Bad Salzuflen Tyskland, har med sit enestående koncept etableret sig som en af de vigtigste fagmesser indenfor underleverandør-branchen og i 2006 præsenterede 710 virksomheder deres produkter for et begejstret publikum. Vil du have chancen i 2007?
Fagmessen ZOW har siden starten i 1995 udviklet sig med rivende fart og er blevet et tilløbsstykke for folk fra nær og fjern. Besøgerantallet har været gradvist stigende.

Således var der i 2006 over 16.000 mennesker på ZOW, heraf var over en tredjedel fra udlandet, som f.eks. Holland, England, Frankrig og de asiatiske lande. Også antallet af gæster fra de skandinaviske lande er steget støt igennem årene. ZOW fagmessen i Tyskland løber af stabelen 26. februar til 1. marts 2007.

Få en plads på fællesstanden - det er din chance!
I slutningen af september var 80% af messearealet reserveret. Trods udvidelsen af det samlede messeareal fra 28.000 til 38.000 kvadratmeter, forventer man snart at melde udsolgt.

På den Danske Fællesstand i hal 20 er der pga. et afbud blevet en stand tilovers, som hermed tilbydes danske underleverandører. Det er din chance for at vise ansigt til branchen.

Læs mere på http://www.zow.de

Kilde: Denmark Business Consulting./ http://www.denmarkconsulting.de

Læs mere om: ZOW
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084