23948sdkhjf

Køkkenproducent får dansk armaturproducent med på holdet

Nobia-ejede Uno Form indlemmer nu et nyt brand i kredsen af samarbejdspartnere. Denne gang er det den danske armaturproducent Toni Copenhagen, der har rødder tilbage i 1884, og som siden 1918 har produceret sine håndbyggede armaturer på samme københavnske værksted.

– Vi ser en stærk synergi mellem Uno Form og Toni Copenhagen, som begge står for en stærk forankring i den historie, vi er en del af, men som også er i konstant fornyelse. Den fortælling kan vi formidle endnu stærkere ved at præsentere vores universer i en sammenhæng, vurderer Peter Bisgaard, salgsdirektør hos Uno Form.

Toni Copenhagen er landets ældste armaturproducent, og også her glæder man sig over den nye samarbejdsaftale, der betyder at virksomheden fremover vil være repræsenteret i alla Uno Forms butikker på tværs af markeder.

– Vi ser samarbejdet med Uno Form som et vigtigt strategisk partnerskab, hvor vi ligeværdigt bidrager til en stærk synergi, der blandt andet bunder i kvalitet og dansk design, siger Mark Christiansen, direktør for Toni Copenhagen, der ser frem til at tykke ind i køkkenbutikkerne.

– Vores kunder har dermed mulighed for at opleve vores historiske designs og overflader på tæt hold og i rammer, hvor dansk design er i højsædet, og hvor armaturerne naturligt falder ind. Etableringen af samarbejdet understøtter ydermere vores kommende lanceringer af nye produkter, der henvender sig til vores fælles kunder, lyder det fra Mark Christiansen.

Udover de eksklusive armaturer, vil køkkenkæden også fremvise Toni Copenhagens øvrige produkter, for eksempel virksomhedens Heritage Collection, som omfatter spejle, knager, håndklædeholdere og andet tilbehør til køkken og bad.

Samarbejdet er blot det seneste i en række af partnerskaber, som Uno Form har indgået med high-end designbrands. For nylig præsenterede køkkenvirksomheden et samarbejde med klassikerproducenten Carl Hansen & Søn, og kredsen af samarbejdspartnere tæller desuden Vola, Mater, Anour og Eberhart Furniture.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Holch Povlsens designselskab føjer ekstra ciffer til millionoverskuddet
Inflationen falder en smule i eurolandene
Københavnsk møbeltrio konkurs
Nyt samarbejde ser dagens lys på Formland
Finansdirektør forlader TCM Group
Pessimistiske virksomheder forventer færre i arbejde
Andre Nordiske Medier
Building Supply DK
Mester Tidende
Licitationen

Send til en kollega

0.094