23948sdkhjf

DLH henter direktør i Junckers

Den ledige plads i DLH’s koncernledelse er nu besat. Michael Skovbo Bühlmann tiltræder som Executive Vice President og ansvarlig for koncernens samlede aktiviteter i Norden.
I slutningen af august fratrådte Björn Ljungberg sin stilling som executive vice president i DLH og ansvarlig for aktiviteterne i Norden.

Björn Ljungbergs ansvarsområder blev i første omgang overtaget af adm. direktør Kent Arentoft, men nu har DLH fået en permanent løsning på plads.

Trævaregrossisten har ansat 42-årige Michael Skovbo Bühlmann, som dermed skifter en stilling som salgs- og marketingdirektør i Junckers ud med en plads i DLH’s koncernledelse og ansvaret for koncernens samlede aktiviteter i Norden (Sales Region Nordic).

Michael Skovbo Bühlmann startede efter endt cand.merc.-uddannelse som managementkonsulent inden for strategi, økonomi og ledelse i Centralamerika og Skandinavien (IDC Guatemala og PwC Danmark). Fra 2001 til 2008 var han ansvarlig for bl.a. udvikling af salg, kunder, marketing og logistik i Unicon A/S, inden turen gik til Junckers, hvor han har haft ansvar for afsætning, kundeservice og logistik globalt gennem egne salgsselskaber og agenter.

Michael Skovbo Bühlman tiltræder hos DLH, så snart de ledelsesmæssige opgaver i Junckers Industrier er overdraget til anden side. Indtil da varetages ansvaret for DLH’s Sales Region Nordic fortsat af adm. direktør Kent Arentoft.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.503