23948sdkhjf

Nettoline samler sine fire afdelinger

Nettoline A/S samler i løbet af det næste år alle virksomhedens afdelinger i Aulum for at øge effektiviteten og vidensdelingen. Sammenlægningen sker for at håndtere en forventet markant vækst.
Nettoline Køkken, Bad & Garderobe A/S samler nu sine fire afdelinger i Aulum. Samlingen er blevet en realitet, da Nettoline i sidste uge indgik aftale med en række nabovirksomheder om gradvis overtagelse af deres bygninger.

Nettoline har siden sin grundlæggelse i 1993 været spredt ud over Ringkøbing Amt, men det bliver fortid, når de fire afdelinger lægges sammen.

Det er produktionen i Tarm, der flytter til Aulum, og resten af produktionen og administrationen, som allerede nu ligger i Aulum, flytter sammen i området mellem Karetmagervej, Vævervej og Industrivej. Når sammenlægningen er afsluttet, vil Nettoline råde over 14.600 kvadratmeter – på ét sted.

Arbejdsgange bliver effektiviseret
Flytningen sker på baggrund af et ønske om at effektivisere arbejdsgangene og styrke vidensdelingen i det konstant voksende selskab, der er en del af den danskeejede koncern Skandinavisk Køkkengruppe, der også fører mærkerne SKAB SELV, BIGA Køkken & Bad og BOFORM.

- Det bliver en stor fordel for os at samle alle vores produktionsenheder ét sted, for vi vil i højere grad være i stand til at udnytte synergier, stordriftsfordele og erfaringer. Med flytningen bliver vi i stand til at håndtere den store vækst, som vi forventer næste år, siger administrerende direktør for Skandinavisk Køkkengruppe, Villy Jæger.

Sammenlægningen vil være en saltvandsindsprøjtning til Aulum og omegn, da den øgede produktion og vækst formentlig på sigt vil betyde efterspørgsel efter arbejdskraft.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094