23948sdkhjf

PITSTOP – tank idéer til din fremtid

LindLarsen åbner huset til PITSTOP, hvor alle producenter i træindustrien kan hente ny inspiration til løsninger indenfor såvel bearbejdning som overfladebehandling, ligesom der vil være løsninger til automatisk montage mv. En række af branchens førende leverandører af software, tilbehør, værktøj mv. udstiller også til PITSTOP.
LindLarsen åbner huset i tre dage d. 25.- 27. oktober, hvor lokalerne i Herning vil huse PITSTOP for alle producenter i træindustrien.

- Vi har sammensat et meget bredt program for dagene med seminarer, der afholdes af kompetente folk fra branchen og et vidtrækkende udstillingsprogram. På mere end 3000m² viser vi både standard- og specialmaskiner, til hele bearbejdningsprocessen i træindustrien, med mulighed for at se maskinerne i drift, fortæller Frands Ellersgaard, adm. direktør for LINDLARSEN A/S.

LindLarsen har yderligere inviteret en række medudstillere således, at der vil være demonstrationer af både CAD/CAM-systemer til konstruktionsfasen, værktøj til maskinerne, løsninger til stregkode- og label påsætning, softwareløsninger til produktionsstyring, automatisk omstilling, design mv.

- Med PITSTOP skaber vi et godt alternativ til de traditionelle messer i træindustrien. PITSTOP er et inspirationsforum, der giver mulighed for at komme i en tættere dialog omkring de løsninger, der kan være med til at optimere den enkelte produktion. Messens produktprogram tager netop udgangspunkt i produktionsoptimering, og vi viser en lang række af de seneste nyheder, lyder det fra Frands Ellersgaard.

På seminarrækken har man mulighed for at få ny viden om produktionsoptimering med værktøjsløsninger, se fordelene ved et CAD/CAM-system, stifte bekendtskab med produktionsstyrings- og design-systemet Imos og meget mere.

Samtidig byder PITSTOP på attraktive specialtilbud og mulighed for at vinde billetter til Formel 1 i Italien. Oplev også den italienske stemning og mad og drikke i restauranten og lyt til fyraftens-jazz.

Det går rigtigt stærkt i træindustrien i øjeblikket og behovet for automatisering er større end nogensinde. Få overblik over mulighederne, bliv inspireret og skab dig det bedste grundlag for din beslutning. Tag dig tid til et PITSTOP hos LINDLARSEN – og tank op med nye idéer til din fremtid.

Kilde: LindLarsen. / http://www.lindlarsen.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125