23948sdkhjf

SengeSpecialisten vil være landsdækkende

To nye afdelinger er kommet til i år, og indehaver Jørgen Staal satser hårdt på at fortsætte væksten.
Generelt dårlige konjunkturer for detailbranchen skræmmer ikke SengeSpecialisten. På et trængt marked, har kæden, med hovedsæde i Lystrup ved Aarhus, i dette års 1. kvartal åbnet to nye butikker.

Med nyåbningerne i Horsens og Vejle når SengeSpecialisten op på i alt ni afdelinger, og trods benhård konkurrence satser direktør Jørgen Staal på at fortsætte væksten i den virksomhed, han grundlagde tilbage i 1999.

- Vi er nået utrolig langt på de første 13 år og har forholdsvis hurtigt erobret en væsentlig markedsandel målt på kunder og omsætning, siger Jørgen Staal.

Har holdt fast i konceptet
SengeSpecialistens succes bygger på en overbevisning om at ville være bedst – ikke nødvendigvis billigst. Lige siden den spæde start i et lille lokale i Aarhus C, uden parkeringsplads og med ringe lagerfaciliteter, har man holdt ved konceptet om kun at forhandle anerkendte mærkevarer.

Konceptet om kvalitet, vejledning og rådgivning har vist sig at været rigtigt og populært hos forbrugerne helt fra begyndelsen. 13 år efter åbningen er det en stolt direktør, der gør status over udviklingen:

- På 13 år har jeg bygget en virksomhed op fra bunden. I dag kan jeg tilbyde et handelsmiljø, hvor rådgivning og specialistviden er i højsædet. Sengeverdenen er en barsk branche. Men vi har kæmpet og stået ved. Og vi er her stadig. I dag kan vi tilbyde, indtil videre jyderne, en god søvn. Det er jeg stolt af, fastslår direktøren, der ikke lægger skjul på, at endnu flere butikker er på tegnebrættet for kædens bagmænd, der drømmer om at blive landsdækkende.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094