23948sdkhjf

Trip Trap præsenterer bordolie i skumform

Trip Trap har gjort det langt lettere og hurtigere at give køkkenbordet den helt optimale pleje og vedligeholdelse.
Mange flotte køkkenbordsplader i massivt træ får ikke den pleje og ved-ligeholdelse, de fortjener - ganske enkelt fordi mange familier føler, at det er for besværligt og tidskrævende at udføre de nødvendige oliebehandlin-ger med en traditionel flydende bordolie, som kræver brug af en række forskellige remedier, herunder pensler, der skal renses og rengøres.

Men nu har Trip Trap udviklet en ny køkkenbordsolie, der kommer ud af dåsen i form af skum og derfor er langt hurtigere at arbejde med og lettere at fordele jævnt.

Nyheden hedder Trip Trap Køkkenbordsolie Skum
Trip Trap Køkkenbordsolie Skum gør den nødvendige pleje og vedligeholdelse næsten lige så let som den daglige rengøring af bordet. Det eneste ”værktøj”, der skal bruges, er en klud.

Selve olien i dåsen er nøjagtig den samme som Trip Traps traditionelle køkkenbordsolie. Det vil sige en kvalitetsolie, der giver træet en smuk farvenuance samt en stærk vand- og smudsafvisende overflade. Men i den nye dåse omdannes den til skum, og det gør hele arbejdet til en leg og overflødiggør brugen af pensler.

En passende mængde olie skal blot skummes ud på den rengjorte bordplade og fordeles med en klud i et jævnt og dækkende lag. Efter 20 minutters ventetid vil olien være trængt ind i træet, og den eventuelle overskydende olie kan tørres af med en fnugfri klud. 24 timer senere vil olien være gennemhærdet.

Køkkenbordsolie i to versioner
Trip Trap Køkkenbordsolie Skum fås i to versioner: Natur og Hvid, hvor natur-versionen normalt anvendes til alle de mørkere træsorter som mahogni, teak og merbau og giver træet en smuk, gylden farvetone.

Hvid-versionen er primært til de lyse træsorter som ask, bøg, fyrretræ og eg og giver træet en lækker mat og meget lys overflade. Begge versioner kan i øvrigt anvendes både til den grundlæggende oliebehandling af træet og til den efterfølgende pleje og vedligeholdelse.

Kilde: Trip Trap.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08