23948sdkhjf

Møbelseminar sætter fokus på branchen mellem krig og corona

Møbelfaggruppen hos Lifestyle & Design Cluster er sammen med VIA University College snart klar til årets møbel- og interiørseminar. Det løber af stablen den 17. november hos VIA i Herning, og i år sættes der særligt fokus på de muligheder og udfordringer, branchen står over for imellem krig og corona.

Desuden vil temaer som regler og retningslinjer for miljøvenligt design vil blive vendt, da det ifølge designklyngen i høj grad er relevant for den omstilling til en mere cirkulær økonomi, som branchen står overfor.

- Branchen er heldigvis i gang med at omstille sig, og det bliver godt at høre nogle af de virksomheder, der har været med til at tage nogle af de første skridt, siger Betina Simonsen, direktør i Lifestyle & Design Cluster.

Ifølge Betina Simonsen er det vigtigt at få fortalt de historier, som kan inspirere andre, der kan stå med tilsvarende udfordringer, og netop kommunikation omkring bæredygtige initiativer er også på dagsordenen på seminaret.

- Forbrugerne skal kunne regne med, at produkter har de egenskaber og den kvalitet, der adskiller dem fra andre, så forbrugerne kan tage ansvarlige valg og ikke forvirres, siger Betina Simonsen.

Også dén side belyses ved seminaret gennem cases og ekspertindlæg.

Læs mere og tilmeld dig hos Lifestyle & Design Cluster. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078