23948sdkhjf

Glyngøre-virksomhed udvider repertoiret med opkøb

De to ejere af NIC Denmark, Helle Frostholm Skærbech og Arne Spicer Lindgren har udvidet aktiviteterne indenfor byggebranchen ved at købe 70 pct. af akustikvirksomheden Soundbest A/S i midtjyske Bording. Firmaet bliver nu et datterselskab til NIC Denmark.

Det skriver Glyngøre-virksomheden, der er kendt for inddækningsløsninger, bundstykker og lignende, i en pressemeddelelse.

Med i købet følger stifter Jesper Krogh, der forbliver en væsentlig faktor i samspillet. Han har blandt andet arbejdet med produktudvikling, produktion og salg af firmaet akustikløsninger og ad den vej været med til at præge en række erhvervs-, hospitals- og domicil byggerier.

Soundbest er leverandør og producent af akustiske produkter til loft og væg, fortrinsvis til det professionelle projektmarked. Firmaet leverer trælameller i krydsfiner og massivtræ samt MDF med fineret overflade. Desuden er selskabet agent for en række udenlandske producenter indenfor mineraluldsbaserede produkter

– Vi er specialister i nedhængte lofter samt vægge til erhverv, skoler og domicilbyggerier. Derudover fungerer vi som supervisor og rådgivere til B2B markedet, og har blandt andet deltaget i flere udenlandske montageprojekter, primært indenfor klimalofter, udtaler Jesper Krogh i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093