23948sdkhjf

Jysk opstarter niende møbelforretning i USA

[i]Dynekongen Lars Larsen vil udvide sine forretninger i USA. Han starter stille og roligt op - nu har han erhvervet sin niende møbelbutik, men på længere sigt satses der på massiv ekspansion.[/i]
Lars Larsen har købt sin niende butik i USA, hvorfra der skal sælges amerikanske møbler til amerikanerne. Hovedfokuset ligger på møblerne, men der vil også være mindre afdelinger i butikken med dyner og tilbehør.

Det skriver Dagbladet Børsen i dag.

Den nye butik er et led i den ekspansionsstrategi, som Lars Larsen har lagt for USA.

Ifølge avisen har den islandske franchisetager og Jysk-partner Jakup a Dul Jacobsen planer om, at købe en stor amerikansk møbelkæde, Pier 1, hvor Lars Larsen ventes at blive medinvestor.

Selvom rollen som medinvestor i Pier 1 vil give Lars Larsen en betydelig rolle på det amerikanske møbelmarked, er det dog ikke noget, der er aktuelt for Lars Larsen lige nu.

- Her og nu har vi ikke noget at gøre med Pier 1. Vi har købt os ind i en anden møbelkæde i USA, så vi har ni butikker. Der skal også ske en yderligere ekspansion, men det er vores islandske partner, der er i dialog med Pier 1, siger Kim Nøhr Skibsted, Jyskdirektør for kommunikation og social ansvarlighed til avisen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065