23948sdkhjf

Junckers-gulv med i spændende London-projekt

Danske Junckers er vant til at levere sportsgulve. Men et nyligt afsluttet projekt i Brixton var alligevel lidt ud over det sædvanlige.
Guldrandede kurve, LED-belysning, street-art på væggene og et elegant trægulv i sortolieret bøg fra danske Junckers.

Verdens måske mest cool basketballbane åbnede den 30. juni i Brixton, London, og skal fremover danne rammen om alt fra talentudvikling i lokalområdet til topkampe på landsplan.

I forbindelse med World Basketball Festival i Brixton i den sydlige del af London den 30. juni ønskede sponsoren Nike at efterlade et stærkt og varigt mærke i bydelen, der kunne inspirere de unge basketspillere fremover. Derfor indrettede man en basketballbane, komplet med street-art, guldrandede kurve og elektroniske tavler – og ikke mindst et elegant trægulv i sortolieret bøg fra Junckers.

Den nyrenoverede state of the art-bane blev åbnet med stil af bl.a. Chicago Bulls NBA-stjernen Luol Deng. Han er selv vokset op i Brixton-bydelen og har trænet i klubben Brixton Topcats og i London School of Basketball, der nu officielt har fået overdraget The Regal.

Tanken er, at banen skal blive “the new home of London basketball” og fungere som både udviklingssted for talenter og opvisningssted til store kampe. Af samme årsag er banen åben for alle, både skoleelever, elitefolk og nysgerrige begyndere.

Junckers vinder frem i England
For Junckers er projektet i The Regal et godt eksempel på, hvor stærkt man som brand er vundet frem i Storbritannien. De senere år har Køge-virksomheden arbejdet målrettet på at blive den førende leverandør af sportsgulve, og det giver resultat.

Junckers leverer nu gulve til en lang række sportshaller – også til de helt store elitearrangementer – og succesen blev for nyligt belønnet for med Eksportforeningens Diplom & Prins Henriks Æresmedalje ved et arrangement på kongeskibet Dannebrog under OL i juli måned.

Junckers har mere end 80 års erfaring med at lægge sportsgulve og har med årene står for mere end 20 millioner kvadratmeter sportsgulve over hele verden.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078