23948sdkhjf

Møbler i moduler indtager soveværelset

Hammel Møbelfabriks Mistral-serie finder stadig nye anvendelsesområder i kraft af deres design og flexible moduler
Mistral var først navnet på en boghyldeserie fra Hammel Møbelfabrik. Siden er den blevet udviklet til også at omfatte moderne lowboards for eksempel plasma TV og selv den klassiske skænk er blevet nytolket i nutidigt formsprog.

Nu kan et stort antal møbelbutikker over hele landet præsentere en række nyheder fra Mistral, som med sine kendte funktion nu flytter ind i soveværelset.

- Under de seneste år er det blevet tydeligt, at Mistral ikke kun opfattes som en boghylde. Møbler opfattes som fleksible indretningselementer, som gør det muligt at indrette det moderne hjem efter individuelle behov. Modulopbygningen er det centrale element heri, og denne gangegang har vi nu overført til soveværelset og gangen, fortæller direktør Safak Suner fra Hammel Møbelfabrik.

Blandt nyhederne, som nu sendes ud til møbelbutikkerne, er sengegavle, natbord og møbler til gaderoben. Alle modulerne er udført i samme enkle, skandinaviske design som kendetegner Mistral-serien. Møbler kan fås i hvid- og lysbehandlet eg.

- Med den nye serie af møbler til soveværelset og gangen, kan man skabe yderligere sammenhæng og synergi i sit hjem. Da Mistral er enkel, næsten minimalistisk i sit udtryk, så stjæler møblerne ikke opmærksomheden fra resten af hjemmet, fastslår Safak Suner i forbindelse med lanceringen af de nye møbler.

Kilde: Hammel Møbelfabrik.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078