23948sdkhjf

Hammel fordobler sin stand på Köln-messen

En grebsfri reolserie med kant samt nyheder i den populære Mistral-serie får premiere mandag på IMM Cologne 2017, når messen åbner.

Den danske møbelproducent Hammel har meget nyt at vise frem på årets møbelmesse i Køln. Samtidig har Hammel skiftet til en stand, der er dobbelt så stor som de seneste år.

- Vi har så mange spændende nyheder i år, derfor har vi valgt at have ekstra god plads. Vi præsenterer en helt ny reolserie ”Edge”, vi kommer med helt nye muligheder til vores succesfulde Mistral-serie, og så er vi klar med en snigpremiere på et nyt brandingkoncept, der har fokus på slutbrugerne, fortæller adm. direktør Jens-Ole Staghøj.

Han vil ikke afsløre detaljer om den nye Edge-reolserie før messen, kun at den er ”trendy, stilfuld og virkelig har kant”. Og så at den er grebsfri.

- Vi glæder os rigtig meget til at præsentere Edge for offentligheden. Det er en reolserie, der er udviklet og designet som et stærkt alternativ til Mistral, hvor netop grebet er blevet et naturligt og stærkt symbol, siger Jens-Ole Staghøj.

Udvidelsen af Mistral-serien omfatter bl.a. bænk, nøgleskab, tavle, sofabord, seng og spisebord. Dertil kommer nye skænkstørrelser og andre nye moduler. Mistral er med andre ord klar til at indtage alle hjemmets rum.

- Sideløbende med at vi har arbejdet med en udvidelse af Mistral, har vi foretaget en seriøs analyse af slutbrugernes adfærd og ønsker. Det har naturligvis afspejlet sig i de nye produkter, og samtidig ligger vores nye viden og indsigt til grund for et helt nyt og mere slutbrugerorienteret brandingkoncept, som vi også vil løfte sløret for på messen, supplerer marketingansvarlig Charlotte Thorsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125