23948sdkhjf

Bauhaus deler succesen med kunderne

Markedet for gør-det-selv boomer i Danmark, og Bauhaus deler nu succesen med kunderne. I en stor konkurrence udloves præmier for 300.000 kroner, hvilket er den største præmiesum nogensinde i løbet af Bauhaus’ 18 år i Danmark.
- Jeg vil ikke lægge skjul på, at det her er stort for Bauhaus. Vi har aldrig nogensinde før udlovet så mange præmier til danskerne i forbindelse med en enkelt konkurrence, siger marketingschef Lars Steffensen fra Bauhaus.

Konkurrencen løber af stablen i forbindelse med et fødselsdagsarrangement i Bauhaus fra den 24. september til den 28. oktober. Alle danskere kan deltage i konkurrencen ved at hente en deltagerkupon i kundeservice hos den lokale Bauhaus og aflevere den i udfyldt form.

Kvinde med mulitisliber. Mange forskellige præmier
Blandt konkurrencens præmier er en trailer fra Easyline, et trægulv fra Alloc, en brændeovn fra Aduro, to slagboremaskiner fra Black & Decker og en højtryksrenser fra Nilfisk-Alto.

Fem heldige danskere får desuden mulighed for at tage familien med på en velfortjent ferie, når Bauhaus som led i konkurrencen trækket lod om fem rejsegavekort på hver 25.000 kr. Den samlede værdi af de i alt 39 præmier er på 300.000 kr.

Fokus på indendørsaktiviteter
Mange af præmierne er beregnet til gør-det-selv-aktiviteter indendørs i boligen, og det er ikke tilfældigt.

- Nu er efteråret som bekendt på vej. Med konkurrencen vil vi gerne sætte fokus på de mange ting, man som hobbyhåndværker kan udrette indendørs. Eksempelvis er det jo i den kommende tid sæson for blandt andet montering af brændeovne og genopfriskning af boligen med nye farver, siger Lars Steffensen.

Fejrer fødselsdag med gode tilbud
Sideløbende med konkurrencen fejrer Bauhaus fødselsdagen med en mængde gode tilbud, som også byder inden for til efterårshygge. Kæden har netop sendt det største katalog nogensinde på gaden til danskerne.

- Vi vil også tilgodese de danskere, der ikke vinder en af de mange præmier i konkurrencen. Derfor har vi valgt også at fejre fødselsdagen med gode tilbud på alt lige fra spabade og stiksave til foldegardiner og fliser, slutter Lars Steffensen.

Kilde: Bauhaus.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066