23948sdkhjf

Bauhaus blæst bagover i Sønderborg

Flere års planlægning med at åbne byggevarehus i Sønderjylland nu er blevet til virkelighed

Bauhaus har netop åbnet byggevarehus nummer 19 i Danmark. Og det er i Sønderborg, hvor byens og landsdelens borgere tog varmt imod. Flere hundrede valgte at stå tidligt op for at deltage i åbningsfesten med konkurrencer og velkomsttale af byens borgmester.

Det skriver Bauhaus i en pressemeddelelse.

Allerede klokken 4.00 ankom den første til det nye Bauhaus for at varme op med croissanter og kaffe, og inden borgmester Erik Lauritzen holdt sin åbningstale var flere hundrede samlet i kø for at være blandt de første til de gode åbningstilbud.

- Bauhaus vækster, og det er skønt at se, at flere års planlægning med at åbne byggevarehus i Sønderjylland nu er blevet til virkelighed. Det er altid en kæmpe oplevelse for mig at åbne et nyt byggevarehus, og jeg er meget glad for den flotte velkomst her i Sønderborg, siger Mads Jørgensen, adm. dir. i Bauhaus Danmark.

100 medarbejdere klappede de første kunder ind

De første kunder i byggevarehuset fik også en flot velkomst. De blev nemlig taget imod af næsten 100 medarbejdere, der klappede kunderne ind efter, at borgmester Erik Lauritzen og varehuschef Martin Hansen havde savet et bræt over for at markere åbningen.

Det knap 15.000 kvm store byggevarehus i Sønderborg er kåret som ZERObutik og dermed en del af Sønderborgs ProjectZero. For at blive en del af netværket kræver det fokus på bæredygtighed og på CO2-udledningen, ligesom man skal kunne dokumentere gennemførte energibesparelser.

Udover at indføre bæredygtige tiltag i byggevarehuset, kan kunderne også få råd og vejledning i, hvordan de kan gøre egne byggeprojekter mere bæredygtige.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.079