23948sdkhjf

Engelbrechts fortsætter væksten

En større millionordre på konferencemøbler er netop kommet i hus, og møbelvirksomheden melder om stærkt stigende salg i både ind- og udland.
En positiv udvikling med stigende omsætning og indtjening ser ud til at fortsætte for københavnske Engelbrechts.

Møbelvirksomheden offentliggjorde i april måned et 2011-resultat på 2,48 mio. kr. før skat og gav ved den lejlighed udtryk for en forventning om en omsætningsfremgang på cirka 20 procent i indeværende regnskabsår. Det ser ud til at holde.

- Vi er kommet rigtig fornuftigt gennem de første otte måneder af 2012, og med et stærkt stigende salg i Danmark samt de tysksprogede lande forventer vi at holde vores budgetterede mål om en vækst på 20 procent i 2012, fortæller administrerende direktør Peter Mahler Sørensen.

Han og Engelbrechts har netop hentet en større millionordre hjem fra Messezentrum Salzburg i Østrig, der har bestilt 900 ”Chairik”-stole og 200 ”Foldit”- borde. Møblerne skal bruges i messecentrets nybyggede hal 10, der tages officielt i brug den 9. september 2012. Hallen er på i alt 15.000 m², hvoraf de 2.000 m² er konferenceområde.

- Vi er jo specialister i bl.a. funktionelle kvalitetsmøbler til multifunktionshaller og konferencelokaler, og der er ingen tvivl om, at vores gode referenceliste spiller ind, når kunder og arkitekter vælger produkter i vores sortiment, siger Peter Mahler Sørensen.

Flere produktlanceringer sidst på året
Engelbrechts har igangsat en langsigtet strategisk proces, som blandt andet medførte store investeringer i både eksisterende møbelserier og helt nye serier i 2011. De nye produkter lanceres i løbet af 2012 og 2013; blandt andet på møbelmessen Orgatec sidst i oktober, hvor Engelbrechts planlægger at vise flere nyheder frem for det internationale møbelpublikum.

- På Orgatec i Köln introducerer vi ikke mindre end fem – måske endda seks – nye varianter af eksisterende produktserier. Herunder introduceres en ’cantilever´-version i ”Chairik”-serien, der primært er udviklet for at indfri ønsker og behov fra det tyske- og schweiziske marked. Desuden introducerer vi en række nyheder målrettet den danske uddannelsessektor, så vi ser frem til en stærk slutspurt sidst på året, slutter Peter Mahler Sørensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11