23948sdkhjf

Ny direktør i spidsen for STM Vinduer

Finn Methmann er med virkning fra den 1. september tiltrådt som administrerende direktør hos STM Vinduer A/S.
STM Vinduer, der har fabrik i Rudkøbing, går efteråret i møde med en ny administrerende direktør i spidsen.

Finn Methmann har senest været salgs- og marketingdirektør hos Nassau Door og betegnes af bestyrelsesformand Torben Korsager som en særdeles kompetent herre med et bredt kendskab til den danske byggebranche.

- Det har været en vellykket og meget professionel ansættelsesproces, hvor vi har været både heldige og dygtige til at finde den helt rette person. Finn Methmann er meget stærk på salg og har samtidig de rette værktøjer til at lede virksomhed af STM’s størrelse, siger bestyrelsesformanden til Wood Supply.

Finn Methmann har haft sin første arbejdsdag hos STM Vinduer mandag i denne uge og afløser indehaver Henning Eriksen, der trådte til som midlertidig løsning, da STM i foråret afbrød samarbejdet med daværende direktør Claus Koch Jensen. Henning Eriksen havde indtil da været bestyrelsesformand, og den post overtager han igen snarest, oplyser Torben Korsager.

Investeringer skal omsættes til vækst i markedsandele
STM Vinduer har de senere år foretaget større investeringer i effektivisering af produktion og i udvikling af nye produkter. I begyndelsen af 2012 blev produktserien Tinium 2020 sendt på markedet, og kunderne har taget godt imod de nye træ/alu-vinduer, der er A-mærkede og lever op til de forventede krav i BR2020.

- Det er kommet rigtigt godt i gang og tegner lovende. Vi har oplevet en rigtig fin efterspørgsel, både med hensyn til tilbud og ordrer. Systemet blev lanceret i januar/februar, hvor vi samtidig valgte at opruste i salgsafdelingen. Det ser heldigvis ud til at give bonus, siger Torben Korsager, der forventer fremgang på både top- og bundlinje, når 2011/12-regnskabet offentliggøres senere på efteråret.

- Vi kender dårligt nok tallene endnu, men jeg forventer et markant bedre resultat. Det ser positivt ud, og vi mener helt klart, at STM står stærkere i dag end for et år siden. Med ansættelsen af Finn Methmann sætter vi nu yderligere fokus på at omsætte de seneste års investeringer i produktionen til vækst i markedsandele, slutter bestyrelsesformanden.

STM Vinduer A/S er en danskejet vinduesfabrik med godt 85 ansatte og mere end 35 års erfaring i produktion, salg og servicering af vinduer og døre til byggebranchen. Virksomheden har base i Rudkøbing, hvor man råder over en 16.000 m² stor fabrik, der danner rammen om et moderne, fuldautomatisk produktionsanlæg.

STM Vinduers nyudviklede Tinium 2020-system er et træ-/alu-vindue med en Eref på 2,8 og en samlet U-værdi på 0,80. Værdierne er beregnet ud fra et referencevindue på 1,23 x 1,48 m. med en standard 3-lags energirude med varmkant.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094