23948sdkhjf

Bolia skal vokse med 50 nye butikker

Bolia iværksætter en aggressiv vækstplan – 50 nye butikker skal åbnes i Europa og omsætningen skal runde én milliard inden for de næste fem år.
Bolia har endelig, efter seks år, vendt underskud til overskud. Nu kan møbelvirksomheden stolt vise et regnskab frem med et pænt overskud på ca. 9 mio. kr.

Med det første overskud i regnskabet i over seks år ruster virksomheden sig nu til fremtiden – nu skal virksomheden for alvor sætte fuld damp under kedlerne. Det oplyser Berlingske Business i dag.

Bolia skal kendes i hele Europa, og det skal ske i løbet af de næste fem år, hvor møbelfirmaet satser på at åbne 50 nye møbelbutikker i forskellige europæiske lande. Samtidig skal omsætningen hæves fra de nuværende 300 mio. kr. til én milliard kr.

- Lige nu sigter vi på Holland, Belgien og Luxemburg som indgang til Sydeuropa. Vores koncept har et kæmpepotentiale, og vi må ofte tage os selv i at holde fokus på de vigtigste ting og ikke lade entusiasmen rive os for langt - for det her kan blive rigtigt stort, fortæller Bolia-direktør, Lars Lyse Hansen, til avisen.

Bolia satser på at etablere butikker i europæiske storcentre. Møbelbutikkerne skal være på ca. 700-1000 kvm. og ser desuden, at det er fanchisetagere, der kører butikkerne i de forskellige lande.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.438