23948sdkhjf

Produktnyhed: Sæt alt på et bræt

Trip Trap har raffineret det klassiske skærebræt ved at gøre det længere, smallere og forskellig på de to sider.
På den ene side det et klassisk skærebræt. På den anden side er det en helt ny mulighed for at servere maden på en spændende og utraditionel måde.

Et nyt skærebræt fra Trip Trap har mange gode sider.

Nyheden hedder Trip Trap Langbræt og er både længere og smallere end traditionelle skærebrætter - og hvad der er nok så væsentligt, så er det med forskellig over- og underside, så brættet får to funktionelle sider: dels en skæreside med blodrille, som kan anvendes til at skære brød, kød eller fisk på - og dels en helt flad side, der kan fungere som et elegant serveringsfad til eksempelvis oste- eller pølseanretninger.

Trip Trap LangbrætDen meget lange og smalle form er et ekstra plus, når brættet anvendes som serveringsfad. Det ser nemlig meget festligt og eksotisk ud på et bord og giver plads til en lang række af småretter. Trip Trap Langbræt er derfor det helt rigtige ”udstillingsbord”, når der skal serveres tapas-retter.

Trip Trap Langbræt er designet af Søren Slebo og måler 56 centimeter i længden, 20 centimeter i bredden og har en tykkelse på hele 4,2 centimeter.

Det er fremstillet af massivt endetræsskåret teaktræ, og den vejledende udsalgspris er 449 kroner.

Kilde: Trip Trap.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127