23948sdkhjf

Danske designmøbler promoveres i Frankrig

Foreningen Dansk Møbelindustri og den danske ambassade står bag det årlige designfremstød af danske designmøbler i Frankrig. Designfremstødet er et fremragende alternativ til møbelmesser.
I år afholdes designfremstødet i Toulouse, hvor ca. 1500 inviterede lokale arkitekter og forhandlere vil komme og se møbelnyheder fra bl.a. Fritz Hansen, Howe og Danerka. Det skriver Dagbladet Børsen i dag.

- Vi modtager stadig forespørgsler på basis af vores deltagelse de sidste par år i Lyon og Lille. Vi kan se på omsætningstallene hos vores forhandlere i de to regioner, at omsætningen er steget med op til 50 %, siger Lars Bruntse, marketing- og PRmanager i Howe, til avisen.

Howe, der har base i Middelfart, og som producerer både stole og borde, har valgt at deltage i designfremstødet i Frankrig for tredje år i træk, fordi udstillingen giver gode kontaktmuligheder med franske forhandlere.

Den samme erfaring har møbelvirksomheden Danerka også gjort sig efter tre års deltagelse i udstillingen.

- Vi fik knyttet nogle kontakter til de helt rigtige arkitekter og forhandlere, det vil vi nu bygge videre på i Toulouse, siger Jørgen Petersen, salgsdirektør i Danerka.

Efter at have deltaget i de tidligere danske udstillinger i Frankrig, kan Danerkas møbler nu købes et par forretninger i Lille, informerer avisen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094