23948sdkhjf

Køkkener med omtanke indtager Næstved

Bredere sortiment, lavere priser, bedre kvalitet og stor leveringssikkerhed – hvem kan sige nej til det? Ikke Henrik Piil, som 1. august skiftede to bogstaver ud i Lifa-skiltet på sin køkkenbutik på Køgevej 18 i Næstved, så der nu står BIGA.
Køkken med omtanke. Sådan lyder BIGAs motto, og fra i morgen vil det igen muligt for borgerne i Næstved at få køkkener med omtanke uden at skulle have gang i bilen for at bevæge sig ud i oplandet – eller over broen.

Nu står Næstveds nye BIGA Køkken & Bad-butik helt klar, og det bliver fejret med åbent hus i weekenden, begge dage klokken 10-16. Der er specialtilbud på skydedørsgarderober, og en fast pris på montering, lige meget hvor meget, der skal monteres. Og der vil naturligvis være øl og vand og lidt sødt til ganen til de besøgende.

Det er Henrik Piil, der står bag den nye BIGA, og han har 10 års erfaring med BIGA køkken, bad og garderobe fra sin anden butik i Nykøbing F.

Sidste sommer åbnede han en Lifa-butik lokalerne på Køgevej i Næstved, men efter et halvt års tid besluttede han at droppe Lifa til fordel for BIGA. Og det er allerede en succes.

- Den første måned er gået rigtig godt, og vi oplever allerede en større søgning til butikken. Jeg er sikker på, at det skyldes, at BIGA har et bredt sortiment, den helt rigtige pris og fokus på den håndværksmæssige forarbejdning og finish, siger Henrik Piil, der selv har en håndværksmæssig baggrund.

Et af BIGAs vigtigste kendetegn er god rådgivning. Efter en gratis opmåling af rummet, tilbyder BIGAs rådgivere et skræddersyet indretningsforslag, der passer kundens stil, og den måde køkkenet, bryggerset eller badeværelset skal bruges på i hverdagen.

- Vi kan lave hvad som helst. Fabrikken siger, at hvis vi kan tegne det, så laver de det. Der er ikke nogen mennesker, der er ens, og derfor er heller ikke nogen køkkener, der bør være ens, siger Henrik Piil, der nu vil levere skræddersyede køkkener og bad med omtanke til sydsjællænderne.

Kilde: BIGA.

Læs mere om: BIGA
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062