23948sdkhjf

Jyske saml-selv køkkener indtager Tilst

Det er slet ikke så svært at samle et køkken. Og det er billigt. Det er der flere og flere, der har fundet ud af, og derfor åbner SKAB SELV nu ny butik i Tilst den 1.september – den største SKAB SELV indtil nu.
Skab selv dit nye køkken – det er grundidéen bag SKAB SELV, som nu åbner butik på Agerøvej i Tilst. Man er selv med til at sammensætte elementerne og farverne sammen med en SKAB SELV-medarbejder, og man kan selv montere køkkenet derhjemme. Hvis man altså har lyst - der er penge at spare ved at gøre det selv.

SKAB SELV er en del af danskejede Skandinavisk Køkkengruppe, men det er franchisetager Henning Høegh, der står bag den nye forretning. Han har tre andre SKAB SELV-butikker i Silkeborg, Vejle og Skanderborg, og nu åbner han altså sin fjerde butik.

Franchisetager Henning Høegh fra Skandinavisk Køkkengruppe.- Som vi siger på jysk, så er det ikke så tosset at være i køkkenbranchen, og med min baggrund som bygningsingeniør har jeg den der entreprenør-ånd over mig. Jeg synes, at det er vanvittigt spændende at starte noget nyt op, så nu griber jeg chancen for at gøre det igen, siger Henning Høegh.

I alle hans butikker er der værksteder, og Henning Høegh står selv for at lave specialløsningerne og kontrolmålingerne i butikken i Silkeborg.

SKAB SELV er klar til konkurrencen
SKAB SELV har allerede butikker jævnt spredt over Jylland, blandt andet ligger der en flot butik i Egå, men Henning Høegh er sikker på, at der er kunder nok til endnu en butik i Århus-området.

- Der er en god og sund konkurrence i køkkenbranchen for tiden, men den udfordring tager SKAB SELV gerne. Tilst er stedet for køkkener lige nu. Her ligger en del køkkenforretninger allerede, og nu er SKAB SELV også kommet til Tilst med en stor flot butik. Samtidig har vi en jævn og ligetil omgangstone, så vi er værd at besøge, siger Henning Høegh.

Åbningen af en forretning i Tilst er et led i en større ekspansion, der med tiden vil bringe flere af SKAB SELV-butikker i hele landet. Det er en fortrøstningsfuld og spændt franchisetager, der fredag d. 1. september kan åbne sin nye butik:

- Vores motto er jo ”Nemt, hurtigt, billigt”, og vores koncept er glimrende til det, der er sket på markedet. Der er fokus på hjemmet, folk har flere penge, og det er blevet meget mere in at gøre det selv. Man må godt nu, og mange har jo fundet ud af, at de godt kan finde ud af det. Så vi ser frem til mange nye kunder hos SKAB SELV i Tilst, siger Henning Høegh, der nu kan kalde sig indehaver af fire SKAB SELV-butikker.

Kilde: Skandinavisk Køkkengruppe.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063