23948sdkhjf

Trip Trap introducerer Plint Gourmet

Trip Trap udvider den populære Plint-serie med Gourmet-modeller til smagfuld opbevaring og servering af maden.
Når et design bliver tilstrækkeligt enkelt og smukt - er der tilsyneladende næsten ingen grænser for, hvad folk ønsker at anvende det til.

Det er Trip Traps populære Plint-køkkenserie er tankevækkende eksem-pel på. Det startede med en elegant krydderurteholder, og straks var fan-tasien sat i sving hos alt og alle. I dag er Plint på vej til at blive et gennem-gående designtema i næsten enhver krog af den moderne danske bolig-udsmykning.

Seneste skud på stammen hedder Plint Gourmet og er en række modeller, som specielt er designet og indrettet til opbevaring og servering af maden.

Med denne nye ”gren” i familien består Plint-serien i dag af modeller og versioner, der kan anvendes til - og som - alt lige fra krydderurteholdere, potteplanter, borddekorationer, adventskranse, slikskåle - og nu altså også selve borddækningen.

Alle produkter i Plint-serien er designet af Bent Krebs og er karakteristiske ved den enkle og stilrene ramme i teaktræ og de elegante hvide hånd-lavede keramikskåle.

De nye modeller i Plint Gourmet adskiller sig fra de øvrige blandt andet ved at have runde skåle i stedet for kvadratiske potter. Det fremmer hygiejnen og gør dem mere praktiske til servering af madvarer, idet der er lettere at få det hele med op med eksempelvis en ske, når bunden er rund i stedet for firkantet.

Den nye Gourmet-serie består af tre modeller: En stor plint med én stor skål til grøntsager, pasta, ris, salat o.l. - En mellemstor plint med to mindre skåle til dip, dressing, tørrede krydderurter m.m. samt en meget lille plint med to små skåle til krydderierne og eventuelt et æg.

Hele idéen med Gourmet-serien er at ”krydre” serveringen med stil, så der ikke står en række tilfældigt placerede skåle i forskellige størrelser rundt omkring på bordet, men det hele er samlet og integreret i et funktionelt og flot designet system.

Yderligere information om Plint Gourmet kan rekvireres hos Trip Trap på http://www.triptrap.dk

Kilde: Trip Trap.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11