23948sdkhjf

Inwido fortsætter i højt gear

Den svenske vindueskoncern, Inwido, fortsætter sit hastige indtog på det danske marked. Opkøb og produktion i udlandet er vejen frem for vindueskoncernen.
Den svenske vindueskoncern Inwido, der har Ratos i ryggen, har fuld fart på. Virksomheden har ambitioner om at få godt fast i det danske marked, og dermed være en stor udfordrer til den danske vindueskoncern VKR Holding.

Opkøb står højt på listen af metoder, der tages i brug for at indfri ambitionen. Således har Inwido gennemført 9 opkøb i år og kan dermed fremvise en årsomsætning på knap 4 milliarder svenske kroner. Den ambitiøse vækstplan fortætter.

- Vi har to år til at skrabe den sidste milliard sammen. Det er der en rimelig chance for gennem organisk vækst og opkøb. Danmark er fortsat et marked, hvor vi har en stærk interesse i flere opkøb. Vi vil gerne lave et par stykker mere, siger Sven-Gunnar Schough, adm. direktør for Inwido til Dagbladet Børsen.

Produktion på egen fabrik i Polen samt udvidelser i Danmark skal sikre, at Inwido næste år har øget kapaciteten med 200.000 vinduer om året.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095