23948sdkhjf

Lædergrossist styrker organisationen med nyansættelse

Lædergrossisten Sørensen Læder har ansat Jacob Sloth som ny Chief Business Development Officer.

Målet er at styrke den strategiske og kommercielle udvikling af Sørensen Læder i såvel Danmark som nærmarkeder og ude i verden, og derudover skal Jacob Sloth ifølge virksomheden bidrage med at indfri det fulde potentiale for brandets kuratering af bæredygtigt læder i bedste kvalitet.

I en pressemeddelelse beskriver den Lystrup-baserede virksomhed, at Jacob Sloth har mange års erfaring med forretningsudvikling og strategisk salg med udgangspunkt i kunden – både fra sin lange karriere som global salgsdirektør hos tekstilfirmaet Kvadrat, sine bestyrelsesmandater samt de seneste år fra en lang række rådgivningsopgaver for flere brands i møbel- og designindustrien.

Louise V. Sørensen, adm. direktør og partner hos Sørensen Læder, glæder sig over nyansættelsen.

– Hos Sørensen Læder søger vi hele tiden at holde os relevante i markedet og udvikle vores ståsted. Det er afgørende, at vi fortsat styrker vores position og opkvalificerer os selv til at møde fremtiden. Jacob er netop ansat, fordi han kan bidrage positivt til udviklingen af denne rejse. Han har tung erfaring fra branchen og et netværk, som giver stor værdi for os, hvilket kan bidrage til at styrke og professionalisere vores forretning på flere markeder - og mod flere målgrupper, siger Louise V. Sørensen og fortsætter:

- Vi har stor tillid til, at Jacob kan bidrage bredt ind i vores organisation og medudvikle mod en spændende fremtid.

I forbindelse med Jacob Sloths indtræden ændrer medejer Mads Sørensen samtidig titel til Chief Commercial Officer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063