23948sdkhjf

Ny direktør i Kompan

Tinna Pichard er blevet administrerende direktør for den danske producent af legepladsinventar og parkmøbler.
Efter 23 år hos it-virksomheden EET er Tinna Pichard tiltrådt som ny administrerende direktør for Kompan og Dica i Danmark.

Der er således tale om et brancheskift af de store, men selvom der umiddelbart er langt fra it til legepladser, har Tinna Pichard masser at byde ind med i den videre udvikling af Kompan.

- Jeg kan bruge den viden, jeg har om at handle via web. Jeg kan også bruge mange af de ledelsesredskaber, jeg har med. Og så har jeg min viden om, hvordan man arbejder i organisationer, der er bygget op som Kompan og EET. Faktisk ligner Kompan EET meget på den måde selskabet er bygget. Og det er faktisk også ejet af en kapitalfond, ligesom EET, siger hun til Channelworld.dk.

I sit nye job som dansk chef for Kompan får Tinna Pichard omkring 40 mand under sig fordelt på et kontor på Sjælland og hovedkontoret på Fyn.

FAKTA OM KOMPAN
Kompan er grundlagt i 1970 og har i dag egen salgsorganisation i 17 lande, herunder i de nordiske lande, Tyskland, Benelux, Frankrig, UK, Italien, USA, Australien og Rusland samt salgsog repræsentationskontorer i Kina og Mellemøsten.

Koncernen øgede fra 2010 til 2011 sin omsætning med 2 procent til over 1,4 mia. kr. I samme periode steg resultatet fra 83,7 til 101,4 mio. kr.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093