23948sdkhjf

Stilrene kasser gør flot entré

Trip Trap udvider Cutter-serien med praktiske kasser, der kan skabe en komplet designløsning i entréen.
Det geniale er altid helt enkelt. Og nu kan der skabes en komplet design-løsning i boligens entré - ganske enkelt ved at placere et par kasser ekstra.

Det er Trip Trap, der udvider Cutter-serien med nogle enkle og stilrene kasser.

Her er tale om kasser, som kan få en næsten magisk effekt i entréen og skabe en kom-plet designløsning med noget så usædvanligt som et smukt og eksklusivt møbel til opbevaring af sko.

Forudsætningen er dog, at man i forvejen har Cutter-seriens kendte og meget elegante Cutter-bænk samt eventuelt det tilhørende hyldemøbel - Cutter Garderobe.

Men med supplement af de nye kasser, der fås i to størrelser til henholdsvis bænken og hylden, bliver løsningen komplet, og rummet får en optimal funktionalitet.

Cutter-bænken er designet af Niels Hvass og har et enkelt og stramt formsprog med karakteristiske parallelle lameller, som giver et let og luftigt udseende og skaber en diskret maritim elegance i rummet.

De nye kasser er enkle og stilrene i formen og lækre og gedigne i udførel-sen. De er fremstillet af massivt træ med flotte, fingersamlede tapsamlin-ger i hjørnerne, og den store version er endvidere udstyret med hjul.

Kasserne kan stabes og er meget fleksible i anvendelsen. De kan derfor også snildt bruges til opbevaring af forskellige ting og sager i børnevæ-relset, på kontoret eller andre steder i huset.

Alle møbler i Cutter-serien fås både i teak og eg til samme pris. De vejle-dende udsalgspriser for de nye kasser er 599 kroner for den store med hjul og 299 kroner for den mindre.

Ønskes yderligere informationer om Cutterbænken kan det rekvireres på http://www.triptrap.dk

Kilde: Trip Trap Denmark A/S.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078