23948sdkhjf

Kinnarps gentager succesen

100.000 kr. er på højkant, når Kinnarps igen i år inviterer landets folkeskoler til at indrette deres drømmeskole.
Tegn drømmeskolen og vind indretning for 100.000 kr.

Sådan lyder opfordringen fra Kinnarps i forbindelse med en landsdækkende skolekonkurrence for lærere og elever.

Konkurrencen er i fuld gang, og eleverne skal i år designe et fællesområde på deres drømmeskole – fx et lounge-område, en lektiecafé eller en kantine. Vinderen kan realisere drømmen med Kinnarps-møbler til en værdi af 100.000 kr.

Folkeskolen er Danmarks vigtigste arbejdsplads
Folkeskolen er ikke bare den største arbejdsplads i Danmark – det er også den vigtigste, mener Kinnarps. Derfor udskriver virksomheden en konkurrence, der sætter fokus på vigtigheden af at et godt lærings- og arbejdsmiljø i folkeskolen.

- Vores børn fortjener lige så gode rammer, som de voksne – både når det gælder ergonomi, miljøvenlighed og fleksibilitet, siger Kinnarps Danmarks salgsdirektør, Søren Stryhn.

Elevernes egne drømme
Folkeskolen er under stor udvikling og udfordring i disse år. For at imødekomme de nye behov i forbindelse med nye fag, undervisningsmetoder og læringsstile, er der brug for nye måder at indrette sig på.

Konkurrencen giver eleverne mulighed for at udtrykke deres egne drømme om, hvordan en skole skal se ud i femtiden. Samtidig kan konkurrencen integreres i undervisningen som en sjov og lærerig måde at lave gruppearbejde på.

Undervejs kan eleverne diskutere vigtige emner som undervisningsformer og trivsel, mens de træner færdigheder som regning, kreativitet og samarbejde.

Ved sidste års konkurrence var temaet ”Fremtidens klasselokale”, og Kinnarps modtog over 100 kreative forslag fra skoler over hele landet. Vinderprojektet kom fra Starup Skole, der havde skabt et meget detaljeret og nyskabende klasselokale med elementer som klatrevæg, stillearbejdspladser og en kombineret sofa og arbejdsbord til præsentationer.

Læs mere på www.kinnarps.dk/drommeskolen
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093